Fint sommarhår

Nu när sommaren är här det många tjejer som går i tankarna att förlänga sitt hår med hjälp av löshår.

Faktum är att anledningen till att vi har hår på huvudet är för att skydda våra huvuden mot den starka solen. Det är därför hårstrukturen ter sig olika över världen. Att ha långt hår är inte bara fint utan det skydda vår kropp mot dom starka strålarna. Det är dock viktigt att kombinera med skyddande Spf och gärna en solhatt för att inte bränna hårbotten.

Går ni tankarna att börja med löshår för första gången kan det vara svårt att veta vad som behövs för att komma i gång, det kan vara allt från skötselråd, hårborste till val av vilken hårförlängningsmetod som passar dig bäst.  Ett bra tips är då att besöka Hairextensionsguiden.se som är en oberoende fakta sajt om löshår med inköpsställen på alla tänkbara produkter du kan behöva. Här kan du även läsa spännande artiklar om löshår, läsa om kändisar och deras hår. Hairextensionsguiden har hjälpt många nybörjare i ämnet att bli mer pålästa om för och nackdelar med dom olika förlängning metoderna, men även intressant historia om ämnet!

Det här inlägget postades i Bloggande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *