hårförlängningar

Om du är som mig och inte är genetiskt välsignad med tjockt vackert hår så har du troligtvis använd eller funderat på att använda löshår. Många och mig inräknat är osäkra på vilken av hårförlängningar de ska använda. Mitt val och även ditt val borde vara baserat på vilken typ av person du är och vilken typ av livsstil du lever.

Några frågeställningar du bör ställa dig är.

  1. Hur upptagen är du, hinner du kamma tillräckligt?
  2. Eller är du morgonpigg och kan ta dig tiden att kamma igenom ditt hår och ta väl hand om det?

Är du osäker på nummer 1 ska du nog fundera om hårförlängningar är något för dig. En hårförlängning tar lite extra tid och lägger du inte ner den tiden som behövs kan  du skada och bryta ditt hår!

Om nummer 2 är självklar så har du fortfarande ett problem, vilken typ av hårförlängningar ska du välja?

Hårförlängningar med tejp har blivit så populära eftersom de tar betydligt mindre tid att applicera och ta bort! Med tejp i hårförlängningar kan du ha ett helt huvud applicerat inom en timme. Hårförlängningar med tejp är bra om du går från ganska kort till lång. Anledningen till detta är att de ger bra täckning eftersom du lägger på en remsa av tejp som sitter platt mot huvudet. En annan fördel med hårförlängningar med tejp är att det blir billigt eftersom håret är återanvändbart! De varar ca 6 veckor, så kan du få håret på nytt och appliceras igen.

Clip in hair extansions Denna metod av hårförlängningar är perfekta om du inte är redo att helt begå hårförlängningar ännu eller om du bara vill ibland spruta upp håret. Det perfekta med Clip in extensions är att du måste spendera liten tid i hårförlängningsstolen. De är även  lätta att fästa och kan perfekt matchas med ditt eget hår.

Det finns många mer metoder och jag rekommenderar dig att gå in Hairextensionsguiden.se där du kan fördjupa dig i oändlighet i de olika metoderna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *