Mera återvinning !

 

 

Hej på Er  :)

 

Ja nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade min blogg.

 

Ibland så är det mycket annat runt om i livet som gör att tiden inte alltid räcker till för pyssel och bloggen. Men även om det ibland tar lite tid så återkommer jag alltid :)

 

Jag har varit mycket trevligt besök i Gävle (finns bilder i inlägget under här från Gävle) och efter en mycket ”lång” tid med operationer, sjukskrivning och rehabilitering så har jag börjat att plugga Ekonomi på 50%.  Det tar lite tid att få in nya rutiner och få lända i en ny vardag men när jag får lite tid på mig så kommer det nog att bli bra:)

 

Lovade förut att visa flera tips och idéer vad ni kan göra med era tomma tejp rullar.

Jag har gjort en värmeljus lykta och en skål kan man säga som man kan ha penslar, pennor eller annat i.

Jag har även gjort tråd rullar av gamla hushålls rullar som man kan dekorera eller bara göra dom för att själva använda dom till sina fina spetar eller band.

 

Önskar Er alla en riktig trevlig tisdag och vecka:)

 

Som ALLTID är jag mycket TACKSAM och GLAD för alla underbara rader som ni lämnar kvar till mig här :)
Det förgyller verkligen min tillvaro och jag UPPSKATTER det VÄLDIGT MYCKET :)
STORT TACK TILL ER ALLA ♥

 

Var rädda om er


Bilder från Gävle besöket & Mässan :)

 

Jag hade så himla tur att få åka till Gävle och hälsa på underbara Margareta vännen http://mormormargareta.blogg.se/ och hennes underbara dotter Åsa http://asamia.blogg.se/ och sen även få med mig trevliga Gävle mässan :)

 

Vilken lycka det var att få åka dit för inte bara fick jag träffa Margareta och Åsa jag fick träffa en massa underbara andra blogg vänner och min kära Dt mamma Anette:)

 

Ett JÄTTESTORT TACK till Margareta vännen för din värme, gästfrihet och allt annat jag är så himla tacksam för ALLT !!! Jag kommer jättegärna tillbaka om jag får för jag nöjt av varje sekund jag var där och längtar MASSOR tillbaka :)

 

Ett JÄTTESTORT TACK också till snälla Åsa som tok sig tid och var så himla snäll och visade mig MCP-teknik. Nu har jag börjat att färglägga stämpel motiv för jag blev så himla inspirerad så ni kommer faktiskt att få se kort med stämpel motiv gjorda av mig senare .

 

Åsa och hennes vän Anna-Karin ska ha ett JÄTTESTORT TACK för en helt underbar och trevlig Gävle Mässa så bra ni hade gjort för oss som var där och vilket jobb ni hade lagt ned.

 

Jag hade min allra första demo visning också på Gävle mässan och jag var super nervös. Alla som var där var så himla snälla och gulliga och jag fick så himla fin feedback så det slutade med att jag tyckte det var super kul och jag gör gärna om det


RSS 2.0