Jag har gjort en Lampfot med Skärm till !

 
 

Hej på Er :)

 

Är jätteledsen att det var så himla länge sen jag uppdaterade något här och att jag inte har varit och hälsat på hos Er !!! Är SUPER TACKSAM för ALLA ni som inte har glömt bort mig fast jag har varit så frånvarande. Nu hoppas jag att det blir ändring på det och att jag ska få bjuda Er på lite nya saker som jag har gjort. Jag har pysslat lite i mellan så har lite på lager som jag kommer dela med mig av.  

 

Jag älskar att testa på nya saker och utmana mig själv och denna gång så har jag testat på att bygga en egen lampfot med skärm till:)


Lampfoten är gjord av hushållsrullar och sedan så har jag fyllt upp hushållsrullen inuti och sedan dekorerat med snöre från Panduro.

 

Själva Lampfot plattan är pizzakartong som jag har klätt med Cardstock papper och mitt favorit papper Pion .

 

Till Lampfot dekorationen så har jag använt mig av vita blommor som jag har chalkat med Chestnut Roan. Sen har jag stansat ut blad av Grön Cardstock och blad diesen är en blad dies från Magnolia. Fjärilarna som är med kommer från Panduro. Lite pynt bär är också med i Lampfot dekorationen .

 

Själva skärmen är gjord av brun Cardstock och mönstrat Pion papper, pärlor, brunt siden band, Eyelets och metall dekoration.

 

Värmeljus hållaren som jag har monterat på foten är från Ikea.

Önskar Er alla en riktig trevlig Söndag 

 

Som ALLTID är jag mycket TACKSAM och GLAD för alla underbara rader som ni lämnar kvar till mig här :)
Det förgyller verkligen min tillvaro och jag UPPSKATTER det VÄLDIGT MYCKET :)
STORT TACK TILL ER ALLA ♥

 

Var rädda om er


RSS 2.0