Födelsedagskort och ask till Rita vännen! (Bild 1 av 5)

Hej och god morgon på er:)

 

Redan måndag igen och ny vecka, hoppas att ni alla har haft en riktig trevlig helg:)

 

I dag så fyller min underbara vän Rita år, jag vill säga ETT STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN VÄN OCH HOPPAS ATT DU FÅR EN TOPPEN DAG:)

 

ETT STORT TACK

För alla kommentarer som jag är så himla tacksam och glad över. Vet att jag själv har varit en urdårlig bloggvän och inte hälsat på hos många av er på jättelänge nu tyvärr! Har inte glömt bort er jag lovar, har bara behövt att ta en paus i från att blogga runt men jag kommer tillbaka:)

 

Ha en underbar måndag och vecka och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Födelsedagskort och ask till Rita vännen! (Bild 2 av 5)


Födelsedagskort och ask till Rita vännen! (Bild 3 av 5)


Födelsedagskort och ask till Rita vännen! (Bild 4 av 5)


Födelsedagskort och ask till Rita vännen! (Bild 5 av 5)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 1 av 7)

Hej och god morgon på er:)

 

Fick en fråga av en god pysselvän om jag kunde hjälpa till med något pyssel som var Bröllops inspirerat jag har pysslat i hop tre saker och såhär blev resultatet! Det blev ett Frame Card, sen en present ask och till slut en present påse. Inspirationen till dessa saker har jag hämtat hos Katarina som är vän med Mita ni hittar länken till henne hos Mita under  "Kattas Karameller". Ta en titt in där och titta hon är jätteduktig.  Katarina hade gjort ett jättefint kort med ett hjärta på som kan beskådas i Mita sin butik:)

 

Glöm inte att Mita AltheasMix fortfarande firar 1-Års kalas med kalas priser fram till sista maj:)

Nu i helgen så är butiken i Spärreholm öppen både lördag och söndag från 10-14:)

Det är då KALAS priser på ALLT i butiken så missa inte det:)

 

Ha en toppen dag och var rädda om er, tack för att ni finns:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 2 av 7)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 3 av 7)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 4 av 7)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 5 av 7)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 6 av 7)


Bröllops Tema i vit och silver! (Bild 7 av 7)


Tusen tack snälla Busan vännen! (Bild 1 av 2)

Hej på er:)

 

I går så var det min födelsedag och dagen blev super trevlig på alla sätt kunde inte önska mig en bättre dag:) STORT TACK till er alla för alla era grattis kommentarer så himla gulligt och snällt av er och jag uppskatter det jättemycket:)

 

Detta fina kort ländade i brevlådan i går det är ett Grattis kort från kära vännen Busan så himla snällt och gulligt av henne:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)Tusen tack snälla Busan vännen! (Bild 2 av 2)

Så här fint har Busan vännen dekorerat kortet till mig inuti kalas snyggt:)

Stort Tack du är jo så himla gullig och god:)


Stort Tack ni är underbara! (Bild 1 av 6)

Hej på er:)

 

I dag så är det min födelsedag och normalt sätt så känns det väl sådär att bli ett år eldre:)

Men när man får så himla fina underbara kort,  presenter och annat så är det faktiskt rikigt kalas att fylla år:) Har fått riktig fina saker och delar med mig av något av det som jag fått:) STORT TACK till er alla är så himla glad och tacksam ska ni veta:)

 

Denna underbara lådan som jag tycker är SUPER SNYGG har jag fått från bästa vännen Lene och hon prickade helt rätt i vad jag behövde det kan ni se här under:)

 

Ha en toppen dag och var rädda om er:)

 

Kramar & Hälsningar Från Lilla Pyssel Inger:)

 


Stort Tack ni är underbara! (Bild 2 av 6)

I lådan från bästa vännen Lene så fanns allt man kan behöva för en riktig skön behandling till fötterna:) Jag är så himla tacksam och glad för denna fina present och jag lovar dig den kommer att användas och då kommer jag tänka på dig vännen:) Tack snälla:)


Stort Tack ni är underbara! (Bild 3 av 6)

Detta underbara teljus kortet har jag fått av en av mina bästa vänner Rita:) Jag fick även trisslotter och en helt underbar lördag´s kväll med jättegod mat, dricka och super trevligt sällskap:) Längtar redan till nästa födelsedag om jag får så trevligt nästa gång jag fyller år:) Stort tack Rita vännen är så himla glad att du finns:)


Stort Tack ni är underbara! (Bild 4 av 6)

Ett helt underbart vackert kort från goda snälla vännen Lenas Papperspyssel, jag blev jätteglad och ett jättestort tack snälla Lena:)


Stort Tack ni är underbara! (Bild 5 av 6)

Detta underbara kort har jag fått i från snälla goa vännen Lena BE stort tack vännen blev så glad ska du veta:)


Stort Tack ni är underbara! (Bild 6 av 6)

Här visas insidan av det underbara kortet från min vän  Lena BE:)


Ett "Frame Card" och en liten ask ! (Bild 1 av 3)

Hej och trevlig lördag på er:)

 

Precis för en vecka sen så var jag i väg på en supertrevlig pyssel träff hos Mita i Spärreholm och det var så roligt att jag hoppas att jag inte får vänta för länge innan det blir en ny träff:) Det som jag visar i dag var det som kom till under dagen där, ett Frame Card och en liten ask. Det är många som fyller år nu så det gäller att få gjort lite kort och annat som man har att ge bort:)

 

Mita AltheasMix firar fortfarande sitt 1 års kalas och har kanon fina erbjudanen varje dag ut maj månad så glöm inte att titta in där så du missar något bra!

 

Stort Tack snälla Busan vännen för din hälsning och kommentar du är jo så himla gullig och omtänksam:) Kommer inte in på din blogg så jag lämnar en hälsning här till dig istället:) Tänker på dig med och hoppas att du får en toppen helg och var rädd om dig och ta hand om dig:)

 

En riktig trevlig lördag och helg till er alla och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:) 


Ett "Frame Card" och en liten ask ! (Bild 2 av 3)


Ett "Frame Card" och en liten ask ! (Bild 3 av 3)


Kort och ask som hör i hop ! (Bild 1 av 3)

Hej på er:)

 

I dag så vill jag visa er ett kort "frame Card" och en tillhörande ask.

Detta är till min onkel Sigmond i Norge som i dag fyller 75 år:)

Ett jättestort GRATTIS från oss alla här och hoppas att du får en toppen

födelsedag onkel Sigmond:)

 

Ha en toppen dag och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)

 

 


Kort och ask som hör i hop ! (Bild 2 av 3)


Kort och ask som hör i hop ! (Bild 3 av 3)


Pyssel men inte med papper! (Bild 1 av 3)

Hej på er :)

 

Tänk så var det redan måndag igen vad tiden går fort!

I lördags hade jag en helt underbar dag, fick besök av min goda underbara vän Lene och hennes syster Pyret:) Det var så himla trevligt att äntligen träffa Lene igen har saknat henne massor och jättetrevligt att träffa Pyret också:) Ni är jättevälkomna när ni vill var så trevligt att ha er här:) Sen ett stort tack till Jenny och hennes mamma som också gjorde att jag fick en jättetrevlig dag, med erat sällskap så kan det bara bli trevligt:)

 

Jag åkte i väg med Lene och Pyret på Scrapträff till Mita i Spärreholm och vilken dag det blev:) Mita hade jobbat stenhårt för att vi alla skulle få en toppen dag och vilken toppen dag det blev. ETT JÄTTESTORT TACK MITA FÖR ALLT DET VAR SÅ HIMLA TREVLIGT:) Nu hoppas jag att det snart blir en ny träff för då vill jag absolutt vara med igen:) I går var jag helt slut och låg hela dagen men det var det värt!

I dag bär det av till underbara vännen Carina som inte kunde vara med i lördags syn faktiskt hon hade haft riktigt trevlig tror jag! Måste berätta om den trevliga dagen och om mitt besök:)

 

I dag så visar jag lite annorlunda pyssel, jag har gjort en lys stake till Lene:) Sist hon var här så blev hon kär i mina ljus stakar som jag har gjort själv och som finns runt om i huset. Så här blev resultatet av den jag gjorde åt henne och som tur är som blev hon nöjd med den:)

 

Ha en underbar dag och vecka, var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Pyssel men inte med papper! (Bild 2 av 3)


Pyssel men inte med papper! (Bild 3 av 3)


Två nya dragspels kort ! (Bild 1 av 4)

Hej och trevlig lördag på er:)

 

I dag bjuds det på två nya kort som jag kallar för dragspels kort dom heter säkert något annat men jag kommer inte på något annat namn för dom just nu. Ängla papperet och spets papperet är helt nytt och det är köpt hos Mita AltheasMix. Det bruna papperet är också därifrån, stämpelen på första ängla kortet är också från Mita AltheasMix.

 

I dag är det en mycket speciell dag det är första gången på hur länge som helst som jag ska vara med på en Scrapping träff ska bli SUPER TREVLIGT:) Jag har inte orkat förut och inte varit så bra så nu hoppas jag att jag klarar av det och inte är helt ihjäl sen! Sen kommer min underbara vän Lene också med hon ska sova här så mycket trevligt på en och samma dag. Scrapping träffen är det min DT mamma Mita som har fiksat och jag är säker på att vi alla som kommer vara där kommer få en KANON TREVLIG DAG:)

 

Detta är ett meddelande till Ida som jag har gjort Bröllops kort till. Jag har mailat dig två gånger, har sent bilder på insidan och baksidan av kortet till dig också. Vet inte om du har fått mina mail om inte så är det något tokig kan du snälla maila mig så svarar jag min mail adress är: norskaninger@hotmail.com

 

Ha en underbar lördag och helg och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Två nya dragspels kort ! (Bild 2 av 4)


Två nya dragspels kort ! (Bild 3 av 4)


Två nya dragspels kort ! (Bild 4 av 4)


Ett Bröllops Kort ! (Bild 1 av 1)

Hej och god morgon på er:)

 

Fick en fråga om jag kunde göra ett Bröllops kort och har gjort ett tyckte det var himla kul att få prova på mina nya Magnolia budpar stämplar:) Detta är en av dom saker som jag gjorde hos underbara pyssel vännen Carina i helgen. Fick även gjort ett kort till och en liten ask som jag ska ha choklad i visar det senare i veckan. Min onkel i Norge fyller snart 75 år och då måste han jo ha något eller hur!

 

Ha en jättetrevlig dag och ta väl hand om er alla underbara människor:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Bild på en scrapping Album sida ! (Bild 1 av 1)

Hej och trevlig måndag på er:)

 

Tänk nu är det redan måndag igen och på lördag som kommer så är det Scrapping träff hos Mita i Spärreholm det ska bli jättetrevligt. Måste TACKA min goda underbara pyssel vän Carina för att hon tok så himla bra hand om mig i helgen. Min kära sambo har varit i väg på killresa och Carina sin man var på fisk resa så då vi båda två var helt ensamma så hon bjöd över mig till sig. Jag hade SÅ HIMLA TREVLIGT Carina STORT TACK vännen för allt jag gör jättegärna om det snart:) Tala bara om när jag ska komma med pysselväskorna och min sovpackning:) Det blev mycket prat och fnitter men jag fick faktiskt gjort en hel del också kommer att visa det sen:)

 

I dag så visar jag bild på ett Scrapping Album, har haft ett uppdrag under en tid att göra ett album till en som just har fyllt 70 år. Jag visar framsidan på albumet då jag inte kan visa resten det blir för mycket och det är personligt också!

 

Jag önskar er alla en underbar måndag och vecka och hoppas att ni alla tar hand om er själva och får må bra:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Två nya kort med ny vikning för mig! (Bild 1 av 4)

Hej och god morgon på er:)

 

Det har blivet några kort till och nu har jag provat mig på en helt ny vikning för mig. Tur att man har sådanna himla trevliga och underbara pysselvänner som delar med sig av sina mallar och visar hur man gör:) Det är alltid kul och utmanande att prova på nya saker jag gillar det:) Sen har jag haft ett uppdrag på ett album som har gjort att jag har haft möjligheten att invistera i lite nya Magnolia Stämplar och då måste dom jo testas:) I går fick jag även en beställning av en god blogg vän på ett bröllops kort och det tycker jag ska bli jättekul för jag har även köpt ett brudpar från Magnolia så nu får jag även testa dom:)

 

Måste säga med risken att bli tjatig att ni är verkligen underbara blogg vänner vilket stöd och uppmuntran jag har fått det är bara att BUGA och TACKA så JÄTTEMYCKET jag är SÅ HIMLA TACKSAM SKA NI VETA:) Jag har tyvärr varit väldigt ososial och inte bloggat tillbaka men det kommer tillbaka det också med tiden. Under tiden så hoppas jag att ni nöjer er med mina uppdateringar som jag gör!

 

Ha en toppen dag och helg och var rädda om er, tänker på er!!!

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Två nya kort med ny vikning för mig! (Bild 2 av 4)


Två nya kort med ny vikning för mig! (Bild 3 av 4)


Två nya kort med ny vikning för mig! (Bild 4 av 4)


Dom underbara Stämplarna från Stempelglede finns nu hos AltheasMix:)

Hej på er:)

 

Nu har Mita AltheasMix fått hem dom underbara stamplarna från Stempelglede så missa inte att titta in i Webbutiken:)

 

Missa heller inte 1-års Kalas hela maj månad som firas med "Dagens vara" varje dag:)

Välkommen att fira och gör finfina fynd dagligen:)

Du hittar Webbutiken här: http://www.altheasmix.se/

 

Ha en toppen dag och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Bidrag till Månadens utmaning tema "djur" bild 1 av 1

Hej!

Detta kort har jag skapat för att vara med i en tävling som heter "Månadens Utmaning" och temat denna gång var det djurtema. Hoppas ni tycker om

Månadens utmanings hemsida: http://utmaningensblogg.blogspot.com/

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger


Två nya kort med Magnolia Stempelmotiv (1 av 2)

Hej på er:)

 

Jag hoppas att ni alla har det bra och mår bra, det är ok med mig är en del trött i mellan men det går framåt hela tiden och det är det som räknas. Vill ge en speciell stor KRAM och TACK till min goda underbara blogg vän Busan:) Det är en underbar tjej som hela tiden hälsar på mig och skriver hos mig fast att jag är så himla dårlig på att hälsa på hos henne. Du är en riktig klippa vännen och snart är det något på väg till dig:)

 

Det finns många andra också som är riktigt snälla och underbara och lämnar spår och tänker på mig:) Har nu gjort en del kort sista tiden som ni sett och dessa kort ska jag sända i väg till dessa vänner just för att dom ska veta hur mycket det betyder för mig att dom hälsar på fast jag själv inte gör det nu för tiden.

 

STORT TACK också till min underbara bästa vän Lene och underbara Ida H för att ni har givet mig så fina Awards blev SUPER GLAD ska ni veta:)

 

Mita AltheasMix har nu 1 års kalas hela maj:)

Det firas med "Dagens vara" varje dag:)

Välkommen att fira och gör finfina fynd dagligen:)

Du hittar Webbutiken här: http://www.altheasmix.se/

 

Ha en toppen dag och var rädda om er, även om jag inte har hälsat på er så ska ni veta att jag tänker på er!

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Två nya kort med Magnolia Stempelmotiv (2 av 2)


RSS 2.0