Ett grattis kort ! (Bild 1 av 3)

Hej och god morgon på er:)

 

Av min goda vän Lena så fick jag ett helt underbart kort som jag gillade så himla mycket att jag har liftat det:) Hoppas att det var okej Lena att jag gjorde det! Detta blev min versjon av hennes kort, det är ett grattis kort som jag fick beställning på!

 

Det har inte blivet så mycket mera pyssel sista veckan har inte varit i form tyvärr! Det är sådan i livet att det går upp och ned och då får man helt enkelt ta det! Det blir nog en liten pyssel paus nu för om jag orkar så ska vi i väg på en Segeltur annars så blir det att ladda batterierna igen:) Hoppas att vi ses om ca en vecka igen!

 

Kom i håg att Mita sin webbutik AltheasMix har öppet hela sommaren och det går jättebra att beställa:)

 

Ha det så himla bra och var rädda om er och ha en toppen vecka!

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Ett grattis kort ! (Bild 2 av 3)


Ett grattis kort ! (Bild 3 av 3)


Sommar present till min goda vän Lene! (Bild 1 av 2)

Hej och god morgon på er:)

 

Har gjort denna asken med lilla kortet till min goda underbara vän Lene, den blev fylld med godis och vad jag vet så tyckte hon om:) Stämpel motivet har jag fått som gåva så vet tyvärr inte värt det kommer i från!

 

I dag torsdag så ska jag hälsa på min goda vän Carina det var över en vecka sen vi träffades sist så det ska bli jättetrevligt att ses. Har inte pysslat heller på över en vecka så det kliar allt lite i pyssel fingrarna nu:) Har beställnings kort och lite saker som ska göras till min kära son som snart blir hela 24 år, inte klokt vad åren bara går!

 

Önskar er alla en underbar dag och hoppas att ni alla får må bra, var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Sommar present till min goda vän Lene! (Bild 2 av 2)


tusen tusen tack snälla Lena och Lena BE ! (bild 1 av 2)

Hej på er:)

 

Nu var det några dagar sedan jag var här, har haft en jättemysig och skön tur på sjön med min kära sambo och min kära dotter:) Vi hade riktigt tur med vädret och allt annat också så det blev sköna och avkopplande dagar för oss:) Tyvärr så har jag haft problem med min mage, orklöshet och trötthet när jag kom hem, kanske blev det lite för mycket? Man vill jo så mycket men man får tänka på att ta det lungt å priotera rätt så det inte blir för mycket och man gör slut på sig själv:) I går fick jag ligga hela dagen i dag är det bättre tack och lov det är lite liv i mig:)

 

Två stk helt underbara vänner har också förgyllat min tillvaro med riktigt underbara fina sommarkort:)

 

Detta underbara vackra sommar kortet har Lena Papperspyssel sent till mig, jag fick också en paket med jättefina pärlor och jättefina stämpel motiv:) STORT TACK Lena blev SUPER GLAD och är SUPER TACKSAM för allt det underbara som du sent till mig:) Man blir så GLAD så GLAD att tårarna kommer så är det bara:)

 

Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har vänner som gör så fina underbara saker till mig:)

 

Ha det så himla bra och var rädda om er, så hörs vi snart igen:)

 

Kramar & Hälsningar Från Lilla Pyssel Inger:)


tusen tusen tack snälla Lena och Lena BE ! (bild 2 av 2)

Detta helt underbara vackra kort med kort i har jag fått av min goda underbara Lena BE vännen du är så himla god och snäll och jag blev SUPER GLAD:)

Massor med tack och kramar från Lilla vännen Inger:)


Sommar presenter ! (Bild 1 av 5)

Hej på er :)

 

Har gjort lite sommar presenter i form at godisaskar och lite kort, har äntligen fått i väg det mesta av det men har några stycken kvar som ska i väg. Men som jag säger bättre sent att få i väg saker en inte alls eller hur:) Det är så himla roligt om man kan få göra någon annan glad med ett lite kort eller något annat:)

 

Denna första asken här fick min svarfar och hans sambo dom är så himla söta och underbara och ställer alltid upp för oss alla:) Tycker därför att det var jatteroligt att kunna ge dom en liten sak och sen vet jag att dom är godis tokiga:)

 

I dag åker min kära älskling, min dotter och jag på sjön med Segelbåten, stackars Johanna får stanna kvar hemma för hon ska jobba. Det ska bli så himla SKÖNT och UNDERBART för tänk när vi är ute på sjön så kan man bara hoppa i och bada och svalka av sig när man vill ...... me like:)

 

Ha det så himla bra alla i hop och var rädda om er och ta hand om er själva i värmen!

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Sommar presenter ! (Bild 2 av 5)

Denna sommriga ask gjorde jag till min underbara DT mamma Mita AltheasMix tyckte att hon var mycket värd en sommar present:) Den är gjord av Maja papper som du självklart hittar hos Mita i hennes butik, glöm inte att Mita har öppet i sin Webbutik hela sommaren vilken tur för oss pyssel tokiga:)


Sommar presenter ! (Bild 3 av 5)

Barnes kusin Viktor har fyllt hela fem år och när vi träffades så fick han denna ask med godis och pengar han blev glad så jättekul:)


Sommar presenter ! (Bild 4 av 5)


Sommar presenter ! (Bild 5 av 5)


Grattis ask till min vän Jenny ! (bild 1 av 2)

Hej och god morgon på er:)

 

Ja tänk så var det redan måndag igen och åter en ny vecka, det bara rusar i väg!

I dag så fyller en mycket god vän till mig år så jag vill säga ett JÄTTESTORT GRATTIS Jenny på födelsedagen och hoppas att du får en toppen dag:)

 

Jenny fick en ask av mig med godis i som hon kan mysa med och sen så gjorde jag ett lite kort till henne också.

 

Jag hoppas att ni alla får en toppen måndag och vecka och att ni tar väl hand om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Grattis ask till min vän Jenny ! (bild 2 av 2)


Grattis kort till mamma och något till pappa med! (Bild 1 av 4)

Hej och trevlig söndag på er:)

 

I dag fyller min kära mamma år så JÄTTESTORT GRATTIS mamma och hoppas att du får en riktig toppen födelsedag alla här hälsar och grattar till dig:) Detta grattis kort får hon med lite annat till som jag kommer visa sen, tyvärr så måste jag ladda batterierna i kameran innan jag kan visa er resten av mamma´s födelsedags present!

 

Vill också passa på att TACKA så JÄTTEMYCKET till Mita min underbara DT mamma och ALLA ANDRA UNDERBARA OCH TREVLIGA TJEJOR som jag träffade i går:) Vi var ett härligt gäng hos Mita i går och det var riktigt trevligt så hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång:) Tok lite bilder som ni ska få se sen:)

 

Ha en underbar söndag och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Grattis kort till mamma och något till pappa med! (Bild 2 av 4)

Tyckte att min kära pappa också skulle få lite när jag skulle sända mamma´s födelsedagspresent och kort. Gjorde en ask till honom med godsaker i och ett lite kort till:) Själva skjortan på asken och kortet har min kära vän Carina lärt mig hur man gör, stort TACK snälla vännen du är BÄST:) Tycker att skjortan blev en himla fin detalj, med slips och ficka som jag har glossát. Lilla klockan har jag klippt ut av det papper som jag använde och också glossát över:) Nu hoppas jag bara att min kära pappa tycker om:)


Grattis kort till mamma och något till pappa med! (Bild 3 av 4)

Dom roliga detaljerna som gläsögonen och fina kjedjan finns att köpa hos Mita AltheasMix:)


Grattis kort till mamma och något till pappa med! (Bild 4 av 4)


Förvaring till mina Spellbinders! (Bild 1 av 4)

Hej och god morgon på er, hoppas att ni alla har det bra:)

 

Jag gillar att göra egen förvaring till mina pysselsaker och här visar jag en av mina förvaringar som jag gjort till mina Spellbinders:) Själva albumet som jag anvant mig utav har jag köpt hos Mita AltheasMix, skellettblad, cardstock, pärlor och dom häftiga bokstaverna har jag också köpt där:) Jag altrade framsidan på albumet och sen bygde jag en låda åt albumet. Lådan är bygd i hop av pizza kartonger och sen svarta cardstock på det.

 

Kom i håg att Mita AltheasMix tar i mot beställningar hela sommaren så glöm inte att titta in, glöm heller inte Mita sin utmaning som hon har du kan läsa mera om den på hennes blogg:)

 

Önskar er alla en riktig trevlig och skön dag och hoppas att solen lyser på er alla:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)

 


Förvaring till mina Spellbinders! (Bild 2 av 4)


Förvaring till mina Spellbinders! (Bild 3 av 4)


Förvaring till mina Spellbinders! (Bild 4 av 4)


En ljuslykta ! (Bild 1 av 3)

Hej och god morgon på er:)

 

Hoppas att ni alla har haft en riktig bra helg. För mig har det varit en helt ok helg, sommarfest på lördag med min sambo´s familj jättetrevligt:) På söndag så var jag i väg till min underbara DT mamma Mita AltheasMix och hittade nytt pyssel godis:) Det är som Julafton när man kommer hem och packar upp och bara njuter:)

 

I dag så visar jag en ljuslykta som jag gjorde för ett tag sen den gjorde jag till min son och hans sambo. Vad jag vet så blev dom glada för den:)

 

Önskar er alla en riktig trevlig tisdag och en toppen vecka, var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


En ljuslykta ! (Bild 2 av 3)


En ljuslykta ! (Bild 3 av 3)


Nya askar i tre olika storlekar ! (Bild 1 av 3)

Hej och trevlig lördag på er:)

 

Jag älskar att testa på och försöka mig på olika saker, så här om dagen så kom jag på att jag kunde utveckla min nya ask mall med olika storlekar och här är resultatet:) Blev nöjd och det var kul att göra olika storlekar men jag gillar bäst den i mitten som är den som jag gjorde först:)

Material som jag anvant mig av till dessa askar är:

Mörkbrun Cardstock

Mönstrad Papper från Webster´s Pages "Soar Blue Skies"

Brads från Tim Holtz

Lite brunt band till öppningen på locket

Chalk "Chestnut Roan"

Lite mörkbruna Pärlor

Fjäril till dekration

 

Allt detta Material "förutom fjärillen" hittar du hos Mita AltheasMix

Fjärillen har jag köpt hos Panduro

 

Mita har sin Webbutik öppet hela sommaren så det är bara att titta förbi.

Kolla också in hennes blogg där det nu finns information om en utmaning med Julkort,

det är en jätterolig utmaning som går fram till Lucia:)

 

Önskar er alla en riktig trevlig lördag och helg, var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Nya askar i tre olika storlekar ! (Bild 2 av 3)


Nya askar i tre olika storlekar ! (Bild 3 av 3)


Jättefint sommar kort från Lene vännen, tusen tack!

Hej på er:)

 

Vilken tur jag har:) Har fått ett helt underbart sommar kort från bästa Lene vännen:)

Tusen tusen tack jag blev superglad fort kortet:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Tusen tack snälla Carina och Lene! (Bild 1 av 3)

Hej på er:)

 

När jag fyllde år så fick jag detta helt underbara födelsedags kortet av min bästa vän Carina:) Jag bara älskar det och tycker att motivet, färger jag allt är i min smak:) TUSEN TUSEN TACK snälla underbara Carina vännen för detta kort du ska veta att jag blev SUPER GLAD:)

 

Jag har också fått den här helt underbara dragspelsasken full med härliga Stämpel motiv av min bästa vän Lene:) Jag såg att hon hade en sådan sist vi träffades och blev så himla förtjust och frågade om hon kunde göra en åt mig:) Tänk vilken tur jag har jag fick en och jag bara älskar den TUSEN TUSEN TACK snälla underbara Lene vännen för denna ask jag lovar att ta väl hand om den:)

 

Känner mig mycket lycklig lottad och uppskrattad med alla underbara vänner och alla underbara blogg  vänner jag har:) Känner mig riktigt rik och mycket glad STORT TACK för att ni finns:) Livet skulle inte alls vara lika underbart om ni inte fanns:)

 

Ha en underbar dag och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Tusen tack snälla Carina och Lene! (Bild 2 av 3)


Tusen tack snälla Carina och Lene! (Bild 3 av 3)


RSS 2.0