Hej på er en liten hälsning från mig! (Bild 1 av 3)

Hej på er :)

 

Jag lovar jag har inte glömt bort ER jag saknar er alla JÄTTEMYCKET !!!

Det går sakta men säkert framåt är fortfarande svullen och har ont men det går bättre och bättre. Det är fortfarande svårt att sitta vid datoren och skriva så kan inte riktigt än hälsa på er men snart så ska det nog funka igen. Vill säga ett STORT TACK till Busan för det fina hjärtat som jag fick av dig TACK SNÄLLA blev så himla GLAD så. Sen så vill jag också säga ett STORT TACK till Lena BE som sent mig en underbar ask med en bok i blev SUPER GLAD:) Sen också STORT TACK för alla kommentarer som ni lämnat kvar som värmer och hjälper jättemycket:) Snart är jag tillbaka igen JAG LOVAR !!!!

 

Hade en del färdigt pyssel innan operasjonen och denna lilla ask med kort i gjorde jag till en mycket god vän Therese. Hon har tackat och tyckte om den så jag blev jätteglad för det:)

 

Har fätt många fina kort och annat under tiden som gått sedan operasjonen och jag lovar att visa upp dom måste bara få hjälp med att ta bilder och lägga upp dom på datoren men det kommer:)

 

Ha en underbar måndag och vecka, var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Hej på er en liten hälsning från mig! (Bild 2 av 3)


Hej på er en liten hälsning från mig! (Bild 3 av 3)


En alla hjärtans ask med kort i ! (Bild 1 av 3)

Hej och en riktig trevlig Alla Hjärtans dag på er alla:)

 

Innan min operasjon så gjorde jag denna lilla ask med kort till åt min dotter som hon ska få ge till sin pojkvän:) Det är något helt nytt som jag förut inte har gjort och jag gjorde flera när jag hållt på för jag tyckte att det var så himla kul att göra:) STORT TACK till min underbara vän Carina som jag fick mallen av och som visade mig hur man gör du är jo BÄST vännen:)

 

Önskar er alla en riktig trevlig och fin Alla Hjärtans Dag:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


En alla hjärtans ask med kort i ! (Bild 2 av 3)


En alla hjärtans ask med kort i ! (Bild 3 av 3)


Stort Tack till er alla! (Bild 1 av 1)

Hej på er alla underbara människor :)

Ett JÄTTESTORT TACK för alla hälsningar, sms, ord, omtanke, presenter och kort som jag har fått NI ÄR ALLA HELT UNDERBARA och TACK FÖR ATT NI FINNS:) NI ÄR BÄST !!!

 

Operasjonen gick jättebra har haft problem med mycket värk och svullnad som ställt till det efteråt men det har börjat ge med sig så det går framåt:) Jag är också väldigt trött och sliten men det är väl något som också gir med sig så jag ser framåt:) Det viktigaste är att jag nu har gjort detta och kan gå vidare och bli mycket mycket bättre:)

 

Jag har inte kunnat ta i ett papper på snart två veckor nu och även om jag är såååå pyssel sugen så går det tyvärr inte att pyssla nu och det är jättejobbigt! På torsdag ska jag få bli av med mitt bandasje och dom ska ta stygnen och det ser jag fram i mot:)

 

Jag lovar att hälsa på er alla så snart det är möjligt lite svårt med bara en hand bara detta inlägg tar en evighet att få till känns det som!

 

Det har varit ett sant nöje att läsa min blogg i dag ni har lämnat så många underbara kommentarer efter er och jag ble SÅÅÅÅ HIMLA GLAD OCH TACKSAM:)

 

Sköt om er och ha det så himla bra:)

 

Många Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)

 


Vinhållare och hej då på ett lite tag! (Bild 1 av 6)

Hej på er:)

 

Ja i dag var det dags att visa er min vinhållare, har hållt på med den ett bra tag fram och tillbaka. Blev liksom allrig nöjd men i fredags så blev den äntligen klar och jag är nöjd med slutresultatet måste vara det trevliga sällskapet jag hade i fredags som gjorde att den blev klar och så bra till slut:)

 

I morgon är det dags igen för min andra operasjon och i dag har jag jätteångest. Gillar inte att sövas och är alltid rädd för att något ska gå fel, men jag får tänka länger fram och på allt som kommer bli mycket bättre eller hur:) Tänk när jag kan köra bil igen, göra mera vad jag vill och orka mera det är mycket att se fram i mot även om läkningen kommer ta tid och man inte orkar och kan vara med på ett tag. Tänk att klara sig en hel dag utan tabletter mot värk, smärta och kramper det är också mycket stort!!!

 

STORT TACK FÖR ALLA LYCKA TILL, ALL OMTANKE OCH FÖR ATT NI FINNS DET BETYDER JÄTTEMYCKET:)

NI ÄR BÄST !!!

 

Jag vet inte när jag kommer att kunna hälsa på er igen, men har fuskat lite och laddat med alster som ni inte har sett som kanske min dotter kan hjälpa mig och lägga ut:) Men så fort jag kan och har orken så kommer jag tillbaka igen!!!

 

Glöm inte att hälsa på hos Mita AltheasMix där det hela tiden kommer in nyheter och vinhållaren som jag har altrat sådan finns hos henne att köpa:)

 

Ha det bra så länge alla och var rädda om er:)

 

Hälsningar & Kramar Från Lilla Pyssel Inger:)


Vinhållare och hej då på ett lite tag! (Bild 2 av 6)


Vinhållare och hej då på ett lite tag! (Bild 3 av 6)


Vinhållare och hej då på ett lite tag! (Bild 4 av 6)


Vinhållare och hej då på ett lite tag! (Bild 5 av 6)


Vinhållare och hej då på ett lite tag! (Bild 6 av 6)


RSS 2.0