En ny alstrat ram i grönt ! (Bild 1 av 2)

Hej på er och trevlig lördag:)

 

Jag hade en djup ram till här hemma och tyckte det var så himla kul att alstra den första ramen så kunde inte låta bli att alstra andra ramen också:) Själv så tyckte jag bättre om denna tyckte bättre om färgerna på denna det kan bli så i bland att det blir bättre andra gången! Måste se till att  köpa flera ramar för jag tycker att man kan göra fina julklappar med båder bilder och fina sitat på detta sätt! Det är bara att låta fantasien flöda ....

 

Måste TACKA SÅ JÄTTEMYCKET för all omtanke och alla fina ord blir så himla rörd och glad ska ni veta:) Har nu efter fem veckor´s sjukdom fram och tillbaka kommit på fötterna igen denna veckan känns så himla skönt. Har haft dagar i mellan men mycket trötthet och ork lös het men det kommer efter som det också:)

 

Har haft en riktig trevlig blogg runda i dag och det finns så himla mycket fint att titta på och inspiration och kreativitet det finns det i mängder tack för att NI alla delar med er av allt det underbara som ni skapar:) Måste också tala om att har någon hälsat på hos mig och jag har missat att hälsa på tillbka så ber jag så jättemycket om ursäkt jag forsöker alltid att hälsa på alla som hälsat på och lämnat spår kvar hos mig!

 

Ha en riktig trevlig lördag och helg å var rädda om er:)

Hälsningar och kramis från Lilla Pyssel Inger:)


En ny alstrat ram i grönt ! (Bild 2 av 2)


Grattis kortet som Lene fick med väska till ! (Bild 1 av 5)

Hej på er:)

Detta kort med "res" väskan till fick min underbara vän Lene när hon fyllde år.

Nu vet jag att det har landat hemma hos Lene så därför så kan ni också få se.

 

Jag har inte hunnit hälsa på er alla som har varit gulliga och hälsat på hos mig men jag har inte glömt bort Er och så snart jag har möjlighet så lovar jag att hälsa på :)

 

Ha en riktig bra dag och sköt om er:)

Hälsningar & Kramis Från Lilla Pyssel Inger:)


Grattis kortet som Lene fick med väska till ! (Bild 2 av 5)


Grattis kortet som Lene fick med väska till ! (Bild 3 av 5)


Grattis kortet som Lene fick med väska till ! (Bild 4 av 5)


Grattis kortet som Lene fick med väska till ! (Bild5 av 5)


Jag har testat något som jag inte gjort förut (Bild 1 av 2)

Hej och god morgon på er:)

 

Först av allt i dag så vill jag säga ETT JÄTTESTORT GRATTIS till min underbara vän Lene som fyller år i dag. Jag hoppas att du får en toppen dag min vän GRATTIS:) Jag har altrat något till Lene å skickat det till henne men vill att hon ska få se det först sen så visar jag det här sen hos mig:)

 

Jag har som sagt testat att göra något nytt i alla fall nytt för mig. Jag tok Cardstock och mätte efter en djup ram som är köpt på IKEA, sen så altrade jag på Cardstocken för att sedan montera ramen på Cardstocken som var färdig altrat. Det blev som en tavla eller ett tittskåp kan man säga, själv så tyckte jag det var jättekul och kommer göra minst en till då jag har i alla fall en ram kvar. Får nog sända i väg min kar till IKEA igen :)

 

Önskar er alla en riktig trevlig måndag och vecka, ta hand om er!

Hälsningar & kramis från Lilla Pyssel Inger:)


Jag har testat något som jag inte gjort förut (Bild 2 av 2)


DT uppdrag två Julkort (Bild 1 av 2)

Hej och god morgon på er:)


STORT TACK TILL ALLA ER SOM HÄLSAR PÅ OCH LÄMNAR SPÅR EFTER ER JAG BLIR SUPERGLAD!!!

 

I dag så bjuder jag på två stk Julkort som jag gjort åt Mita AltheasMix "allt material" som jag använt till dessa två kort  (förutom texsten God Jul) hittar ni i Mita AltheasMix sin Web butik så titta in :)

Just nu har Mita en massa trevliga fynd som man kan hitta:)

Adressen till Mita sin web butik är:

http://www.altheasmix.se/

 

Önskar er alla en riktig trevlig helg och var rädda om er!

Hälsningar & kramis från Lilla Pyssel Inger:)


DT uppdrag två Julkort (Bild 2 av 2)


DT uppdrag en Scrapvägg med ask till ! (Bild 1 av 4)

Hej och god morgon på er:)

 

Efter att å ha vilat mycket å bara legat på soffan så började det att klia i pyssel fingrarna igen så nu är jag nog på G igen å det är så himla skönt. När orken nu fanns så gjorde jag ett DT uppdrag och det är en "Scrapvägg" man kan kalla det för dragspel också om man vill och det finns en ask till denna Scrapväggen. Jag har en bok med en massa fina vänskap sitat  så jag tok sitat därifrån å skrev ut  ifrån, sen så använde jag mina spellbinders för att sedan montera på sitaten på scrapväggen. Tycker själv att det är en kanon present att ge bort till en vän som man tycker jättemycket om. Sen så behöver man inte anvanda tekst man kan använda sig av bilder istället det blir också jättefint:)

 

Denna ask med Scrapväggen och annat material hittar du hos Mita AltheasMix

http://www.altheasmix.se/

 

Ha en TOPPEN dag och sköt om er:)

Hälsningar & Kramis från Lilla Pyssel Inger:)


DT uppdrag en Scrapvägg med ask till ! (Bild 2 av 4)


DT uppdrag en Scrapvägg med ask till ! (Bild 3 av 4)


DT uppdrag en Scrapvägg med ask till ! (Bild 4 av 4)


STORT TACK ANNKAN FÖR KAOS AWARDEN!

Hej på er:)

 

Jag har haft sådan himla tur att få en KAOS Award från min underbara blogg vän annkan blev SUPER GLAD och tyckte MASSOR om den å på baksidan så var det skrivet veldigt fina ord till mig som gjorde mig riktigt GLAD å RÖRD:)

 

ETT JÄTTESTORT TACK FÖR DENNA SUPERFINA KAOS AWARD:)

 

Hälsningar & kramis från lilla Pyssel Inger:)


Kort till min kusin i Norge (Bild 1 av 3)

Hej och god morgon på er:)

 

Jag har en kusin i Norge som är mera som en bästa vän i dag så fyller hon år och detta kort blev sent till Norge så hoppas att hon gillar det:) Stort GRATTIS på födelsedagen Sissel:)

 

Det papper som jag använt till detta kort kommer i från Mita AltheasMix:)

Vill också påminna om att ta er en titt in hos Mita i hennes blogg där pågår en

tävling "Rosa bandet" med ett jättefint rosa kit pris från Reprint att vinna:)

http://altheasmix.blogspot.com/

Det finns massor med fina saker att hitta i Mita sin web butik också:)

http://www.altheasmix.se/

 

För en tid sedan så fick jag en underbar KAOS Award från min goda vän Sussie som jag inte lämnat vidare och förra veckan så fick jag även KAOS Award i från min DT mamma Mita. Det kommer att delas ut flera KAOS Award sen har inte glömt bort  det men det kommer lite annat först. Just nu håller jag på med ett DT uppdrag en "Scrapvägg" ni får se sen:)

 

Önskar er alla en riktig fin dag:)

Hälsningar & Kramis i från lilla pyssel Inger:)


Kort till min kusin i Norge (Bild 2 av 3)


Kort till min kusin i Norge (Bild 3 av 3)


Grattis kort ! (Bild 1 av 2)

Hej på er alla underbara människor:)

 

I dag så har jag en mycket god underbara vän som fyller år detta kort är till henne men då hon inte har fått det än så vill jag inte skriva dit något namn! Jag hoppas i alla fall att hon tycker om det när hon får det. Jag fick i hop detta kort i går och det tok mig hela dagen men så himla skönt att få pyssla lite igen då jag inte orkat göra det på en hel vecka. Så nu måste jag vara på bättringsvägen när det börjar att klia i mina pyssel fingrar å det är så himla skönt:) Har kvar en del hosta men är i alla fall feberfri å det är en STOR BÖRJAN:)

 

TACK FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER BLIR SÅ GLAD SKA NI VETA:)

 

Önskar er alla en underbar vecka å ta väl hand om er:)

Hälsningar & kramar från lilla pyssel Inger:)


Grattis kort ! (Bild 2 av 2)


TACK SNÄLLA UNDERBARA MITA (BILD 1 AV 1)

Hej på er:)

 

Detta superfina KAOS Award kortet har jag fått av min underbara DT Mamma Mita på AltheasMix blev jätteglad för det och det kom också en sådan passande dag när jag mådde dårligt och verkligen behövde det:)

JAG BLEV JÄTTEGLAD Mita:)

 

Självklart så finns allt material till detta superfina kortet hos Mita i hennes web butik samt en "massa" annat att shoppa:) Har du inte tittat in hos Mita så gör det, det mesta av mitt material som jag använder kommer därifrån så det är värt ett besök:) http://www.altheasmix.se/

Mita har också en riktig fin tävling som börjar i dag med en riktig fin vinst från Reprint så titta in på AltheasMix blogg också:)

 

Ha det så bra:)

Kramis och hälsningar från lilla pyssel Inger:)


Ett väsk kort, en lykta och en tändsticksask (Bild 1 av 4)

Hej på er:)

 

Ja denna veckan blev inte alls som jag hade tänkt mig eller hoppats på tyvärr! För ca fyra veckor sen så fick jag en riktig jobbig förkylning och blev riktig sjuk av den. Sen blev jag bra igen sen fick jag bakslag och det gick på mina lungor sen så fick jag en riktig häst kur med kortisån å blev ok igen. Sen i tisdag så var det som om att kroppen bara var helt i kaos, jag fick jättehög feber, skakade i hela kroppen och jag hostade konstant å så mycket att jag till slut hostade blod. Min sambo tok mig till akuten där jag fick dropp behandling sen så har jag fått en 10 dagars kur med pencillin så nu HOPPAS HOPPAS jag verkligen att jag få bli bra igen! Nu har jag legat och varit helt off sen i tisdag´s i går började det att vända och i dag känns det lite bättre men hör ni inte av mig så är det för att jag måste ta en Krya på mig paus!!!

 

Min kära underbara dotter Carolina blev 19 år i torsdag´s den 15 oktober jag hade tänkt att gör ett inlägg och fira henne på annat sett en det blev men i bland så blir det inte som man har tänkt sig det så är livet!

ETT JÄTTESTORT GRATTIS I EFTERSKOTT GUMMAN OCH VI FÅR TA IGEN DET SEN ISTÄLLET:)

 

Dessa saker som jag visar väsk kortet, ljus lyktan och tändstickasken var en del av Carolina sin födelsedags present som jag hade pysslat i hop till henne innan jag blev så dårlig. Hon har fått sakerna och som tur är så blev hon glad och gillade det hon fick:)

 

VILL OCKSÅ SÄGA ETT JÄTTESTORT TACK TILL ER ALLA SOM HÄLSAT PÅ OCH SOM LÄMNAR SÅ UNDERBARA SPÅR EFTER ER JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD OCH TACKSAM Å DET VÄRMER SÅ MYCKET:) STORT TACK NI ÄR BÄST:)

 

Önskar er alla en underbar dag och helg å sköt om er:)

Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)


Ett väsk kort, en lykta och en tändsticksask (Bild 2 av 4)


Ett väsk kort, en lykta och en tändsticksask (Bild 3 av 4)


Ett väsk kort, en lykta och en tändsticksask (Bild 4 av 4)


Rosa spets låda (Bild 1 av 3)Hej och god morgon på er:)

Som ni alla redan vet så tycker jag mycket om att göra egna lådor/askar å förvaring till mina pyssel saker. Hade en ask som det varit kakor i förut och bygde till ett lock från en pizza kartong sen så blev det till slut en låda där jag har mina spets i. Så himla trevligt att ha sina spets och andra pyssel saker i lådor och annat som man altrat själv och speciellt nu när jag har ett eget pyssel rum då är det exstra kul :)

Ta hand om er och var rädda om er å hoppas att ni alla får en riktig trevlig måndag och vecka:)

Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)

Rosa spets låda (Bild 2 av 3)


Rosa spets låda (Bild 3 av 3)


Seks nya KAOS AWARD att dela ut denna är till TinaStina! (Bild 1 av 6)

Hej och god morgon på er:)

 

Jag har varit så lycklig lottad att få en del UNDERBARA KAOS AWARDS som jag är så himla GLAD, TACKSAM och HEDRAD över. Dom sista jag fick i från är  Busan, Petra och Sussi  STORT TACK SNÄLLA :) Jag har gjort klart seks stycken som jag delar ut i dag dom tre sista kommer snart men behöver en liten KAOS paus först igen:)

 

Dom underbara tjejer som jag vill dela ut KAOS AWARDS till i dag och som jag tycker verkligen är värda en KAOS AWARD är som fölger:

TinaStina, Annkan, Camilla Holm, Petra Uppman, Lena Papperspyssel och sist men inte minst Busan:)

Alla dessa tjejer har jättefina bloggar som är värda att hälsa på och dom finns här på min blogg men jag kan inte länka till dom är så himla ledsen för det och beklagar men hoppas ni hittar till dom ändå!!!

 

STORT TACK FÖR ALL OMTÄNKE OCH ALLA UNDERBARA KOMMENTARAR NI ÄR BÄST:)

 

Önskar er alla en underbar dag och sköt om er:)

Hälsningar & Kramis i massor från Lilla Pyssel Inger:)

 

 

 


Kaos Award till Annkan! (Bild 2 av 6)


Kaos Award till Camilla! (Bild 3 av 6)


Kaos Award till Petra! (Bild 4 av 6)


Kaos Award till Lena! (Bild 5 av 6)


Kaos Award till Busan! (Bild 6 av 6)


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 1 av 8)

Underbara stora tin burkar som jag hittat hos en lokal present butik som heter "Valstaängs"


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 2 av 8)

Dessa underbara tin askarna har jag också hittat hos den lokala present butik som heter "Valstaäng" och jag

lovar det finns mycket annat "fint" att titta på och shoppa där också:)


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 3 av 8)


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 4 av 8)

Dom två runda burkarna fick jag med när jag köpt blommor för ett tag sen!

Den andra asken var Mita så himla snäll och gav mig och den har det  varit

tyg blommor i förut!


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 5 av 8)


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 6 av 8)

Dessa är gjorda av Biltema`s tomma tejp rullar


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 7 av 8)


Förvaring till mitt nya pyssel rum ! (Bild 8 av 8)

Hej på er :)

 

Tänk så var det en ny vecka igen vad det går fort och inte för att vara negativ så hoppas jag på en bra vecka!

För ca tre veckor sedan så fick jag en riktig rejäl förkylning som var riktig envis och jag var hemma i tre veckor för att kurera mig för att vara på den säkra sidan. Förra veckan så kändes det som att jag var riktigt på gång igen å jag var så GLAD även om jag var trött och sliten så kändes det bra:) Sen i fredags så slog det till igen tyvärr blev så himla dårlig och har legat hela helgen fattade ingen ting av vad som hände!!! Jag hade jo precis varit sjuk och haft mitt men nej jag var tydligen inte klar tyvärr. Är så himla tråkit och man blir så himla uppgiven att allrig få komma till skott att få må riktigt bra och få ha en vanlig vardag jag längtar så mycket !!!!!

 

Sänder en exstra STOR KRAM och mycket omtanke till alla Er som har det svårt och som är sjuka och tänk på att en dag så är det vår tur eller hur!!!!!

 

Jag har inte pysslat något sedan förra veckan men har haft ett pågående prosjekt där jag pysslat med förvaring till mitt nya pyssel rum. Kom på att jag inte har visat det för er så tänkte att ni också skulle få se:) Själv så blev jag nöjd med det som jag fått i hop så långt, tycker att det är så himla kul att göra sin egen förvaring:)

 

Ha det så himla bra alla där ute och ta väl hand om er:)

Hör ni inte av mig så har jag inte glömt bort er behöver bara ta en paus för att krya på mig:)

Ha en toppen dag och vecka:)

 

Massor med hälsningar & Kramis från Lilla Pyssel Inger:)

 


Rosa Bandet-insamling hos AltheasMix

Du som vill delta i insamlingen kan nu köpa ett tävlingspaket innehållande 3 enfärgade & 2 mönstrade papper samt en påse dekorationer för 40:- inkl porto. 10:- går oavkortat till insamlingen och du har möjlighet att vinna ett Presentkort till ett värde av 300:- i butiken! För mer info... klicka på bilden

Ha en riktig trevlig helg!
Hälsningar & Kramis från lilla Pyssel Inger:)


RSS 2.0