Fyra stk nya kort !


Kort nr 2


Kort nr 3


Kort nr 4 och sista för i dag!Hej på er:)

Helgen har varit sådär har haft jobbigt efter behandlingen i fredags men nu har det börjat bli mycket bättre.
Har tagit hand om mig själv och pysslat lite då och då i mellan när jag har orkat. Har fått i hop fyra stk nya kort
som jag hoppas ni tycker om.

Ha en underbar söndag och sköt om er:)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

En tändsticksask !Hej på er:)

I går hade jag äntligen en hel dag för mig själv å det var så skönt att få ta igen sig lite, jag behövde värkligen dagen i går och i dag så känns det bra. Ska få regitin behandling på Smärtkliniken lite senare i dag så skönt att få må bra innan jag vet att jag kommer att må dårligt igen men man ska vara glad för det lilla eller hur:)

I går så kom min underbara vän Rita och hämtade mig på eftermiddagen, måste nämna att jag fick en kanon födelsedags present som jag gillade massor stort tack min vän:) Rita tok mig på en riktigt trevlig utflykt till Sparreholm och till Mitas nyöpnade pyssel butik "Altheasmix" det var riktigt trevligt. Mita är en underbar tjej med en otrolig gästfrihet så vi hade en super trevlig stund hos henne. Vi åkte självklart båda två där i från med vär sin shopping påse med en massa pyssel godis:) Tack snälla Mita för att jag fick komma och hälsa på det var riktigt trevligt. Har man möjlighet att åka hälsa på hos Mita så ska ni göra det jag lovar er ni kommer inte bli besvikna:)
Mita har också en blogg hälsa på där http://altheasmix.blogspot.com

I dag bjuder jag på en tändsticksask som ska lämnas tillsammans med det första gulbruna kortet under här.

Önskar er alla en toppen dag och en jättetrevlig pingsthelg:)
Bästa hälsningar och kramis i från lilla pyssel Inger 

Två nya kort!!Hej och god morgon på er!

Ja nu var det Torsdag igen, det har varit en hektiskt vecka här hemma med två kalas firanden, behandlingar och allt annat som hör till vardagen. Idag ser jag fram emot en hel dag bara för mig själv. Sen i eftermiddag så kommer min underbara kompis Rita och hämtar mig och vi ska iväg på en liten trevlig utflykt. Underbart med vänner som är som mån om mig och som tar så väl hand om en! Imorgon är det dags för smärtkliniken igen och då är det regetin/dropbehandling som jag blir så himla sjuk av ett par dar efteråt innan det lägger sig. Så det känns mycket skönt att ha en riktigt mysdag innan.

Är jätteledsen att jag inte har varit någon bra bloggvän och hälsat på hos alla som har lämnat jättefina spår/kommentarer hos mig. Men just nu för tiden så orkar jag inte sitta framför datorn så mycket. Jag får jätteont i huvudet och har svårt att koncentera mig och mår dåligt. Detta är pga. dom behandlingar som jag får så när jag mår bättre så lovar jag att komma tillbaka. Ett jättestort tack till alla er som är gulliga och omtänksamma och som bryr sig. Ett speciellt tack till underbara Lene, Lena B E och Susanne som alltid lämnar underbara hälsningar efter sig. Jag uppskattar detta jättemycket ska ni veta och tänker mycket på er!

Bjuder på två stycken kort och hoppas att ni tycker om.
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Stort tack underbara Lene!Hej där!

I måndags så fyllde jag år. Tack till min underbara familj och mina underbara vänner för all uppvaktning som jag fick!
Jag fick en mycket speciell uppvakting av min underbara vän Lene. Som hade skickat ett helt otroligt paket. Med massa fina saker i. Ni får se ett urval av det som låg i boxen jag fick utav henne. Resten håller jag för mig själv. Jag är otroligt glad och tacksam för allt det fina som jag fick. Hon måste ha lagt ner mycket tid och möda på detta. Jag fick även ett presentkort till min lokala pysselbutik Mixen som är ett av mina favvisställen. Så gissa om det ska shoppas :D

STORT TACK MIN UNDERBARA VÄN! TACK FÖR ALLT SOM JAG FICK OCH FÖR DIN FINA UPPVAKTNING!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Grattis Johanna!Hej och god morgon på er alla där ute :) Hoppas att allt är bra med er.

Idag fyller min styvdotter Johanna 16 år. Andreas, Carolina, Henke och Jag som bor här hemma önskar henne en toppen dag och hoppas att hon får en fin födelsedag!

Hoppas ni där ute också får en toppen dag, Sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Två Carinakort!Hej och trevlig måndag på er!

I torsdags så hade jag himla tur att ha besök av min underbara pysselvän Carina. Jag har aldrig fått till detta med att få motiven målade som jag själv vill att dom ska se ut. Jag fick då en kanonkurs av Carina hur man använder promaker pennor på ett bra sätt och jag vart helt såld! Stämpelmotivet på dessa två kort har jag fått låna utav Carina. Jättesnällt! Tack snälla Carina för en jättetrevlig dag och för promarker kursen. Så dessa motiv har jag faktiskt gjort själv!

Önskar er alla en riktigt trevlig måndag och en jättetrevlig dag!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En ny förvaringslåda! Vintage motivHej på er!

Tänk att nu är det redan Söndag igen. Jag gör inte mycket men fattar ändå inte vart dagarna och veckorna tar vägen. Känner att jag är så himla trött och orklös. Men man har väl sånna perioder, så kan livet vara. Tur att man har så otroligt många fina människor omkring sig som bryr sig och tycker om en för den man är. Det betyder allt och det är jag så otroligt tacksam för.

Hittade på den norska vintage bloggen ett par nya jättefina vintagemotiv som jag inte kunde stå emot. Jag var bara tvungen att göra en ny förvaringslåda. Har tänkt att jag kanske framöver skulle ha en ny bloggcandy tävling och ha med en förvaringslåda som pris. Skulle ni kunna tänka er det?

Ha en underbar Söndag och sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Tre askar!Hej på er alla där ute!

Tänkte att det var dags att bjuda på något nytt igen. Det var ett par dagar sedan. Idag så blir det tre små askar och jag hoppas ni tycker om dom!

Ett jättestort tack till min underbara vän Carina som hälsade på hela dagen igår. Jag fick kanon utbildning i hur man använder promakerpennor. Så nu har jag stämplat och målat motiv som ni snart ska få se på kort som jag håller på med! Ett jättestort tack till en annan underbar vän Sussi, som kom med så himla god mat åt oss alla, du är en riktigt klippa!

Sköt om er allihopa och ett stort tack till alla er som hälsar på hos mig och som lämnar spår efter er. Alltid lika trevligt och jättetacksamt!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En sko och två kort!Hej och god morgon på er!

Ganska tråkigt händer så mycket, det är det gamla vanliga med smärtkliniken dom flesta dagarna i veckan. Det hjälper men det tar tid och det kan ibland vara fruktansvärt frustrerande.

Lena/Viddan hade gjort jättefina skor och varit så snäll och länkat till beskrivningen. Jag tycker alltid om att prova på nya saker, så jag tyckte att det skulle vara kul att prova på. Jag tyckte att det gick sådär. Var inte helt min grej. Men ibland måste man prova på och sen så blir det kanske bättre med tiden. Sen två stycken kort som ska ges bort till två helt underbara vänner som har ställt upp och alltid finns där, tycker att det är viktigt att man uppmärksammar sådanna människor. Kan tyvärr inte visa insidan eftersom det är privat.

Stämpelmotiven på mina kort ska jag inte ha credit för. Det är min goa pysselvän Anna som har gjort dessa fina motiv.

Ha en riktigt bra dag och sköt om er allihopa därute! Tack snälla för att ni finns!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En bröllops presentpåse två bilder!


Bild nr 2 på min bröllops presentpåse!Hej på er :)

TACK TILL ALLA ER SOM ÄR MIG SÅ TROGEN MED ATT HÄLSA PÅ OCH LÄMNAR KVAR SÅ HIMLA FINA OCH TREVLIGA AVTRYCK EFTER ER DET BETYDER SÅ HIMLA MYCKET TACK SNÄLLA !!!!

Jag fick i uppdrag att göra en bröllops presentpåse jag vet inte om jag har lyckats det får vi se sen när
jag ska lämna över den till den som har beställt den. Annars är det som vanligt har inte hänt något särsklillt.
I dag är det dock en jobbig dag för mig för jag skulle vilja helst av allt att vara hemma i Norge och fira
17 maj med min familj och vänner där. Jag hoppas på att jag mår bra nog så att jag kan göra det nästa
år för 17 maj är något helt speciellt det måste bara upplevas det kan man inte forklara!

Jag önskar er alla en riktig trevlig söndag och jag hoppas att ni är rädda om verandra!
Massor med kramis och hälsningar från lilla pyssel IngerTre stycken vikkort!Hej och en riktigt trevlig Fredag på er!

Ja tänk så var det Fredag igen fattar inte var dagarna tar vägen ibland. Händer inte så mycket nytt, mycket smärtkliniken och pyssel på natten. Så det mesta är som vanligt.

Självklart ett jättestort TACK till alla er som besöker min blogg och till er som lämnar så fina avtryck efter er. Det betyder jättemycket ska ni veta.

Har fått i ordning lite vikkort (älskar dessa vikkort som min underbara pysselkompis Carina lärde mig) Det är ett grattiskort och två stycken kort som jag ska ge bort till riktigt goda vänner.

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig Fredag och helg. Var rädda om er och ha det så himla bra allihopa!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En förvaringslåda!Hej och riktigt trevlig Onsdag på er!

Ja dagarna rullar på utav bara farten, tänk nu är det redan Onsdag igen. Som vanligt så är vardagen för det mesta fyllt med besök hos smärtkliniken. Det går sakta men säkert framåt tycker jag. Men det känns och det tar på för man har inte så mycket ork över till allt annat som man så gärna vill orka med också! Men det får jag ta igen senare!

Denna förvaringslåda är till en mycket speciell person som står mig väldigt nära och som har ställt upp för mig väldigt mycket. Jag hoppas att mottagaren blir glad och nöjd för denna present.

Ha en toppen dag!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Tre stycken barnkort!Hej och en riktigt trevlig Måndag!

Jag tycker inte att barnkort är min starka sida precis. Men ibland så har man släkt och vänner som har barn som fyller år eller som får en nyfödd. Och då måste man bara försöka att få ihop det. Dom två första måste jag ändå säga att jag blev nöjd med. Men det var nog för att jag hade så himla trevligt sällskap. I helgen har min kära sambo varit på resa så i Lördags så var min underbara vän Rita och Charlotte här och tog hand om mig på alla bästa sätt. Sen igår så kom underbara Sussi och Anna. STORT TACK till er tjejer som tog så väl hand om mig när Henke var borta.

Jag har fått frågor om mina förvaringslådor, dom stommarna eller askarna köper jag på Rusta. Man kan även hitta sånna lådor på Åhlens har jag sett. Dom små askarna dom har jag köpt hos Panduro. Ni får jättegärna kopiera och använda mallar som jag har gjort som finns på bloggen. Jag känner mig bara hedrad att folk gillar mitt arbete. Vill jättegärna att om ni använder något av mitt arbete, så får ni jättegärna länka till min blogg. Mycket av pappret som jag använde utav har jag köpt hos Mia på Mixen, min lokala pysselbutik. Hon har även en webbbutik.

Ett stort tack till alla underbara, snälla, goa och jättefina kommentarer som ni lämmnar kvar efter er. Jag är så glad och tacksam för det!

Ha en riktigt toppen Måndag och vecka, själv börjar jag med att besöka smärtkliniken som vanligt och det är fullt kör hela veckan lång.

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Kort och tändssticksask!Trevlig Söndag på er alla!

Har äntligen pysslat ihop ett litet kort med en tändssticksask till. Detta är en present till en mycket god vän :)
Själva stämpelmotivet på kortet kan jag inte ta åt mig äran för. Det är min trevliga pysselvän Anna som jag har mutat hon fick en vintage förvaringslåda av mig och jag fick färdiga stämplelmotiv utav henne. Kanon eller hur? Tack snälla Anna!

Ha en toppen Söndag och sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Jag har blivit utnämnd till månadens läsare!


(klicka på bannern för att komma till House of Inspiration)

Jag har fått den stora äran att bli utnämnd till månadens läsare på House of Inspirations blogg. Tack snälla Jessica för utnämnden, jag blev självklart superglad och jättetacksam!

Titta gärna in i webbutiken hos Jessica, det finns underbara rosor och andra blommor som jag även har använt på mina alster, har också hittat jättefina papper där.

Hälsningar och kramar från lilla pyssel Inger

Två småaskar!Hej och trevlig Fredag till er alla!

Här kommer två stycken nya askar i två olika storlekar men med samma papper. Är inne i en period där jag tycker det är kul att göra lite askar och lådor, men snart så kommer det lite kort igen, det är på gång. Stort tack som alltid för alla besök på min blogg och för det intresse som ni visar. Det gör att man tycker det är så himla kul att visa upp det man gör för er alla, för man får så otroligt mycket tillbaka.

Jag önskar er alla en underbar Fredag och helg och hoppas att ni alla får må jättebra. Själv har jag smärtkliniken idag igen som vanligt men imorn så är det äntligen en paus över helgen.

Massor med hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Från underbara vännen Lene!Hej på er!

Jag har verkligen tur för jag har turen att ha underbara människor i mitt liv som jag är mycket tacksam för. Igår så fick jag inte ett kuvert men två kanonfina kuvert från min underbara trogna vän Lene. Hon hade gjort ett slags kuvert och i detta så låg det en massa uppstämplade fina motiv, klara och redo för att användas. Sen fick jag även ett jättefint kort med en vikning som jag faktiskt aldrig sett live. Det var riktigt kul! och det är något som jag får prova på själv någon gång.

STOR TACK MIN UNDERBARA VÄN DU ÄR BÄST OCH JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT JAG HAR DIG SOM MIN VÄN!
Massor med kramar från din vän Inger

En ask och tändssticksask!Hej och god morgon på er!

Lika mycket pyssel som vanligt blir det inte just nu, men något har det blivit ändå. Just nu så har jag hårdkörning på smärtkliniken fast det ger resultat så det är helt okej. Det enda är att man orkar nästan inget annat, just nu så är det nästan smärtkliniken varje dag så det känns. Igår så åkte jag dock iväg för att jag behövde att träffa lite annat folk än min andra familj på smärtkliniken. Man kan bli lite trött på de vita rockarna också även om de är otroligt snälla, omtänksamma och trevliga. Jag åkte till pysseltjejerna, det är öppet på Mixen så att om man har ork, tid och lust så kan man åka dit för att pyssla eller bara åka dit för att fika och bara umgås och ha trevligt.

Jag hade lite energi igår så det som ni ser idag är resultatet från gårdagens pysselkväll.
Ha en toppen dag, hoppas att solen skiner på er alla och jättestort tack till er alla som hälsar på och som lämnar så underbara spår efter er. NI är bäst!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Pysseltjejerna!Hej!

Vill ge uppmärksamhet till mina underbara pysselkompisar. Förra Söndagen så var min kära sambo iväg hela dagen för att arbeta på sin nya båt innan sjösättning. Det skulle kunna ha blivit en riktigt tråkig dag men istället så fick jag kanontrevligt besök av mina underbara pysselkompisar. Man kan ha ont, må dåligt och inte alls tycka att något är kul. Sen när man umgås med dessa underbara människor så glömmer man bort allt detta. Dom är så himla trevliga allihopa och jag är så tacksam och glad för att dom finns. Dom ger så otroligt mycket av sig själva var och en.

På bilden så syns Sussi till vänster, i mitten sitter Carina, sen längst bort på höger sida har vi Anna och sedan bredvid Anna så har vi Anneli.
TACK SNÄLLA ALLIHOPA FÖR ATT NI FINNS!

Hälsningar och kramar ifrån lilla Inger

Ett gäng tändsticksaskar!!!Hej!

Hade ett gäng tändssticksaskar på lager som jag tänkte dela med mig av. Hoppas ni tycker om och att ni alla har fått en riktigt bra start på den nya veckan. Själv så är det fortfarande väldigt intens med smärtkliniken, är där i stort sett varje dag nu framöver och det tar på, dom passar på att köra med mig innan som själva ska stänga för sommaren. Jag är okej men mycket trött och sltien imellan varven.

Ett jättestort tack till er alla som är mig så trogna med att titta in och lämna så fina, uppmuntrande och värmande kommentarer. Ni ska veta att det betyder jättemycket för mig och jag har inte glömt bort någon av er, även om jag inte har varit lika duktig tillbaka.

Ha en underbar dag och vecka och sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Nya förvaringslådor!!!Hej på er allesammans!

Hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig Valborg och att ni alla har det bra och mår bra. Idag är jag ledig från smärtkliniken så jag har en hel dag där jag inte behöver åka iväg och sen har jag även helgen fri också. Ska inte klaga på smärtkliniken egentligen eftersom jag får så mycket hjälp men det har varit rätt jobbigt att åka iväg nästan varje dag denna vecka eftersom man blir både psykiskt och fysiskt slut. Men ska man bli bra någon gång så får man fint hålla igång.

Som ni ser så kommer här ett nytt gäng med förvaringslådor, det är så kul att ha fina lådor att lägga dom andra pysselsaker man gör i fin förvaring. Sen är dom snygga att titta på, det tycker i alla fall jag! Dom fina vintage bilderna som jag har använt mig utav denna gång, dom hittar ni på länken som jag har på min blogg som heter "Norska vintage bilder". Det är en Norsk tjej som har en underbar blogg där hon lägger ut fina vintage motiv och lite annat nästan varje dag. Så ska ni ha lite fina bilder till kort eller annat pyssel så titta gärna in där hos henne.

Önskar er alla en underbar första maj. Och hoppas att ni har lika fin soldag hos er som jag har hos mig. Som jag tänker njuta utav!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

RSS 2.0