Presentkuvert!Hej och god morgon på er allihopa!

När jag fyllde år för inte så länge sen så fick jag ett jättefint kuvert av min underbara pysselkompis Carina. Jag var så himla förjtust i detta kuvert så jag frågade henne om hon kunde visa mig hur man gör. Snäll som är så visade hon mig och när jag tycker om något så går jag lite amock. Här är en liten samling av mina första Carina-kuvert. Jag hoppas att ni tycker om dom. Tack snälla Carina för instruktionen, du är kanon!

Ha en underbar Lördag och helg. Och var rädda om varandra. Är jättetacksam och jätteglad som alltid för alla underbara kommentarer och alla omtänksamma ord ifrån er!
NI ÄR BÄST!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En låda/ask till fina minnen tre bilder!


Bild nr 2 !


Sista bild på denna ask!Hej på er:)

Jag har haft en himla tur och fått en massa fina kort å annat från underbara blogg vänner, familj, vänner och andra pyssel vänner. I dag så har jag inget eget pyssel rum så kan inte ha alla saker framme som jag så jättegärna skulle vilja ha det, därför så har jag pysslat i hop en ask där jag kan förvara några av alla dessa fina saker tills jag kan få upp dom på en väg som jag vill ha det någon gång i framtiden.

Sköt om er alla i hop och ha en underbar dag:)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Två stk tags!Hej och god morgon på er:)

Å vad tiden bara flyger i väg känner mig ibland helt dag och vecko vild. Jag har tagit det jätte lungt och vilat mycket den senaste veckan då det har varit så mycket innan. Känner fortfarande av det hela men är på gång och jag har även börjat pyssla lite igen. I går blev det dessa två tags som blev till vet inte helt om jag ska ha dom på någon låda eller något annat vi får se sen.

Önskar er alla en underbar solig dag och sköt om er:)

Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger

Stämpel Motiv ask två bilder!


Stämpel Motiv ask sista bilden!Hej :)

När jag pysslade i går så kom jag på att jag nog skulle vilja ha en snygg ask att lägga alla stämpel motiv i jag gillar jo att göra egen förvaring själv till mina pyssel saker så det blev en ny ask. Det blev med mocka brun cardstock och gult sommar Maja papper å själv så blev jag nöyd med resultatet hoppas att ni också tycker om:)

Sköt om er :)

Kramis i massor från lilla pyssel Inger:)

Promarker´s pennorHej på er:)

Det var över två veckor sedan jag orkade eller hade möjlighet att pyssla men i går så var det dags:)
För ett lite tag sedan så fick jag prova på att färglägga stämpel motiv med Promarker pennor av min underbara pyssel vän Carina. Jag blev helt sold så jag har själv köpt på mig lite pennor och jag är jättenöyd med dom. Jag har fortfarande en hel del att lära mig om hur jag ska kunna färglägga på bästa möjliga sätt med jag har i alla fall börjat:)

Resultatet med pennorna i går är dessa stämpel motiv som visas här så nu har jag några på läger till kort eller annat kul att ha dom på:)

Massor med soliga hälsningar till er alla där ute och ha en underbar dag å vecka:)

Hälsningar & Kramis från lilla Pyssel Inger:)

 Två stk midsommar kransar bild nr 1!


GLAD MIDSOMMER TILL ER ALLA SISTA BILDEN!Hej !

Jag vill tacka för dom hälsningar som jag redan har fått i dag och önska en riktigt trevlig, fin och glad midsommar tillbaka till er och till ALLA er andra som hälsar på hos mig. Hoppas att ni alla får en toppen dag och att ni alla mår bra:)

Jag har inte pysslat på över två veckor nu då det inte har funnits tid eller ork men i dag på midsommar så har vi bekanta som ska ha barndop. Fick därför en förfrågan om att göra midsommar krans till dopsbarnet, mamma och till gudmor tyvärr så blev det dårliga bilder men hoppas ni kan se endå!

Massor med kramis och hälsningar från
Lilla pyssel Inger:)

Carolina sin studentdag och bal totalt 6 bilder !


Carolina´s Studentfest !


Carolina studentbal bild nr 3


Carolina studentbal bild nr 4


Carolina studentbal bild nr 5


Sista studentbilden !Hej på er :)

Nu var det länge sen jag hörde av mig men det har varit mycket den sista tiden tyvärr lite för mycket för min kropp. Min underbara dotter Carolina tok studenten förra fredagen och det var en stor dag för henne, mig och resten av familjen. Man vill att en sådan dag ska bli så perfekt som det bara går så att det blir riktigt fina minnen att ta med sig för henne och alla andra. All planering och själva dagen å med Norge besök tok ut sin rätt på mig tyvärr, tycker att allt var jättebra och jättekul men när orken inte finns och man inte klarar av det som man så jättegärna vill klara av så blir det jobbigt. Med mycket bra hjälp så blev det en riktigt fin dag och jag hoppas att Carolina blev nöyd med sin studentdag och studentbalen. Vill dela med mig av lite bilder från Carolina `s studentdag och studentbal:)

ETT JÄTTESTORT TACK TILL ER ALLA SOM ALLTID TÄNKER PÅ MIG OCH SOM ÄR SÅ OMTÄNKSAMMA NI ÄR MIG VÄRMT OM HJÄRTAT ALLA I HOP OCH JAG ÄR SÅ GLAD ATT NI FINNS. JAG TÄNKER PÅ ER OCKSÅ MASSOR ÄVEN OM JAG INTE HAR HÖRT AV MIG PÅ LÄNGE MEN JAG LOVAR ATT GÖRA DET NÄR JAG ORKAR OCH KAN IGEN:)    

Sköt om er massor med hälsningar & kramis från
Lilla pyssel Inger

Nya kort!Hej på er allihop!

Nu är det full fart och huset fullt. På fredag så tar min underbara dotter studenten och det ska bli en stor tillställning för alla nära och kära i hennes omgivning. Mamma och pappa från Norge har också landat här nu så nu är det fullt ös här hemma i huset. Skulle önska att vädret var lite bättre, men vi får göra det bästa utav det och se till att det blir trevligt ändå fast att vädret inte är det.

Nu blir det inte så mycket pyssel, nu får man lägga den orken och energin och tiden på andra saker istället. Men jag hade tre stycken kort som var klara sen en liten stund tillbaka som jag tänkte bjuda på. Hoppas att ni tycker om!

Ta riktigt väl hand om er allihoppa och sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En ny scrappinglåda!Hej på er och trevlig Söndag!

För inte så länge sen så kom jag över detta nya papper som är helt i min stil. Vet att scrappbookingforyou har fått detta underbara papper. Tyckte att det passade så bra att göra en scrappinglåda av detta så en ny låda till mina kort visas här och hoppas att ni tycker om.

Hoppas att ni alla har det bra och mår bra
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Tack underbara Carina!Hej på er!

Jag har fyllt år för inte så länge sedan och senaste gången jag träffade min jättetrevliga pysselgrupp och min underbara pysselvän Carina så hade hon pysslat ihop och skapat detta superfina kuvert åt mig. I kuvertet så fanns en massa fina stämpelmotiv. Klara att färglägga med mina nya promaker pennor :) Tyckte jättemycket om detta kuvert med alla fina stämpelmotiv i. En perfekt present till mig!

ETT JÄTTESTORT TACK FÖR DEN FINA PRESENTEN CARINA, DU ÄR BÄST!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Pysseldags resultat!Hej på er!

Igår hade jag en heldag för mig själv där jag bara tog hand om mig och pysslade imellan när jag orkade. Det var riktigt mysigt och skönt att bara ta dagen som den kom och bara mysa. Jag blev nog lite för ivrig som resulterade i att jag kände av det igårkväll och inatt. Ska iväg senare till smärtkliniken och få behandling och sen vila så jag hoppas att det reder ut sig i löpet utav dan. Resultatet av min pysseldag blev några kort. Här finns tre utav dom. Fanns några till men dom får ni se en annan dag :)

Idag så fyller min underbara bloggvän Susanne år, jag vill gratulera henne så jättemycket på födelsedagen och hoppas att hon får en toppen dag! (En liten födelsedagspresent från mig är påväg)

Ha en toppen dag allihopa!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En väska i födelsedagspresent!Hej och en riktigt god morgon på er!

Någon som jag tycker väldigt mycket om fyller snart år. Och då jag tror mig veta att denna person tycker om mina väskor och inte har en sådan själv så tänkte jag att det kunde vara en perfekt födelsedagspresent! Kul att göra väskor igen, det var ett tag sen nu. Det är roligt överhuvudtaget att få blanda och få göra lite olika saker.

Ni är så himla gulliga och jag är verkligen jättetacksam för alla era fina, gulliga och omtänksamma kommentarer. Är mycket ledsen att jag inte har orken, tiden och energin till att hälsa på var och en av er. Men det kommer sen, det lovar jag.

Ha en underbar dag och vecka och ta hand om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Tack snälla underbara Susanne!Hej på er!

Måste få visa det jättefina kort som kom i brevlådan igår från min underbara bloggvän Susanne. Tyckte jättemycket om det och som ni ser så är det många fina detaljer så hon måste ha lagt ner mycket arbete, tid och energi på detta.

TACK SNÄLLA UNDERBARA SUSANNE FÖR DETTA FINA KORT!
JAG BLEV JÄTTEGLAD!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

RSS 2.0