Ny "Dies" förvaring bild nr 1 av 6!


Ny "Dies" förvaring bild nr 2!


Ny "Dies" förvaring bild nr 3!


Ny "Dies" förvaring bild nr 4!


Ny "Dies" förvaring bild nr 5!


Ny "Dies" förvaring sista bilden!Hej och god morgon på er:)

Då var det dags för lite nytt igen:) Jag har köpt lite nya Dies och jag tycker som ni redan vet om att göra egen förvaring till dom saker som jag har. Självklart så var jag tvungen att göra en förvaring till mina nya Dies. Jag hade köpt ett fint svart album hos Mita Altheasmix å hade först tänkt att ha kort som jag hade gjort i där men sen kom jag på att detta album var perfekt till mina Dies istället:) Jag dekorerade framsidan på albumet för att det skulle se lite trevligt ut. Sen gav min trevliga underbara vän Carina mig ideen att om jag skulle ta med mig detta album då kanske skulle framsiden på albumet bli lätt förstört. Då gjorde jag en boxs / låda som jag kan lägga mitt Dies album i och det är lätt att ta med sig utan att framsidan blir förstörd bra eller hur:) Jag blev själv jättenöjd med slutresultatet nu får ni tycka till !

Tack snälla goa underbara Carina för en toppen dag i går, har ALLTID lika trevligt när du är här du får mig att glömma alla tråkigheter och smärtan. Du är blivet en riktigt god vän och jag är så tacksam för det ska du veta:)
STOR KRAM PÅ DIG MIN VÄN:)

TACK SNÄLLA FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER NI ÄR BÄST :)

Önskar er alla en toppen dag och helg, själv ska jag snart packa min väska har lovat att följa med min
underbara sambo ut på sjön och ha det lite skönt. Vi hörs efter helgen mina vänner:)

Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger:) 

JIPPI JAG HAR FÅTT KAOS AWARD FRÅN LENE!Hej på er:)

Jag är så GLAD, TACKSAM, STOLT och känner stor ÄRA å ha fått denna underbara fina Award från min underbara goda vän Lene TACK SNÄLLA GULLIGA DU :)  Jag har bestämt att självklart så ska Lene få den tillbaka från mig vem dom andra som ska få får ni vänta och se:) Jag vet men vill visa det sen när jag är klar med mina Kaos awards som jag ska sända i väg!

Vill också passa på att TACKA Lena BE så himla mycket för dom två fina awards som jag fick av dig här om dagen är jätteglad och jättetacksam min vän. Snällt av dig att tänka på mig:)

Sköt om er:)
Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger

En ny väska till stampartic tävlingen!Hej och god morgon på er!

Tänkte att jag för en gångs skull skulle prova lyckan med att vara med i stampartics väskkortstävling. Tävlingen finns http://stampartic.blogspot.com , lycka till alla ni andra som också är med.

Väskan är en present till min underbara bloggvän Lenes barnbarn Nathalie. Hon var så förtjust i väskan som jag har gett till Lene förut och jag tyckte att hon skulle få en egen.

Ha en toppen dag!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Jag hade några kuvert på lager som jag inte har visat förut!Hej igen :)

Jag tyckte väldigt mycket om att göra dessa kuvert. Så det har blivit ett och ett annat kuvert då och då. Så nu hade jag ett litet lager som jag inte har visat er tidigare som jag nu tänkte dela med mig av.

Det är roligt att kunna göra varje kuvert unikt och inte det andra likt. Det är roligt att prova sig fram med olika sorters motiv och färger och låta fantasin flöda. Hoppas ni tycker om dom!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Jag har fått Awards, JIPPI!Dom tre första jättefina awardsen har jag fått från min bästa bloggkompis Lene. Tack snälla underbara vän , är så glad, tacksam och stolt över att du nominerat mig till dessa fina utmärkelser.

Dom två sista awardsen har jag också fått ifrån underbara bloggkompisar. Det är Sussie och Lena som har nominerat mig till dessa. Ett jättestort TACK även till er båda två. Ni är så himla omtänksamma och snälla allihopa som tänker på mig.

Nu ska man självklart föra vidare dessa fina awards. Och jag tycker att det är så himla många som förtjänar dom så det är svårt att välja ut någon, självklart så ger jag tillbaka dessa awards till Lene, Sussie och Lena som har givit mig dessa och sen så vill jag ge alla dessa awards vidare till alla trevliga bloggkompisa som hälsar på här och som lämnar så fina och trevliga spår efter sig. Grattis till er alla och ta för er!

Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Beskrivning till lilla asken/smyckesskrinet!Hej och trevlig kväll på er alla!

Har fått många frågor om beskrivning på denna lilla ask / smyckesskrin. Som jag redan har berättat förut så har jag själv fått beskrivningen och lärt mig hur man gör av min underbara pysselkompis Carina. Nu har Carina varit så himla snäll och talat om vart man hittar beskrivningen till denna ask. Det är bara att gå in på (inkywings.com) och klicka på DT Maya. Då får ni fram beskrivningen, lycka till allihopa och jag hoppas på att få se era askar / smyckeskrin.

Hälsnignar och kramis ifrån lilla pyssel Inger


Hoppas ni inte har tröttnat på smålådorna!Hej och god afton på er alla :)

Hade lite födelsedagar och annat att fixa lite saker till. Så varför inte en liten låda/ask som man kan lägga smycke, pengar eller något annat i.

Önskar er alla en riktigt trevlig kväll och helg.
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Nya förvarings boxar / lådor 8 bilder !


Bild nr 2 av 8


Bild nr 3 av 8


Bild nr 4 av 8


Bild nr 5 av 8


Bild nr 6 av 8


Bild nr 7 av 8


Sista bild av 8 på mina nya förvarings boxar / lådor !Hej på er igen och en riktig trevlig kväll på er alla:)

Jag tycker att det är så himla kul att göra egen förvaring till mina Scrapping saker. Dom två sista veckorna så har jag hållit på med ett nytt förvarings projekt till mig själv. Var lite trött på Vintage lådorna just nu och ville hitta på något nytt och i dag så blev jag äntligen klar och här ser ni resultatet. Jag måste medge att det var lite pyssel fram och tillbaka men till slut så fick jag till det som jag hade tänkt mig det och jag blev riktigt nöjd. Det är en helt vanlig ask / låda som är själva grunden sen så har jag tagit en pizza kartong och lagat locket av som jag sedan monterade ihop med asken/ lådan. Det hela är klätt in med vanlig svart cardstock.

ETT JÄTTESTORT TACK TILL ALLA SUPER FINA AWARDS SOM JAG FÅTT AV MIN UNDERBARA VÄN LENE OCH LENA:)
JAG ÄR SÅ HIMLA TACKSAM OCH GLAD SKA NI VETA OCH JAG KOMMER SJÄLVKLART LÄGGA UT DOM PÅ BLOGGEN MEN DET FÅR VÄNTA JUST NU!

Ta hand om er och var rädda om verandra!
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)    

Ett födelsedags kort med rock tema! (Två bilder)


Sista bild på detta kort!God kväll på er:)

Fick i uppgift att göra ett födelsedags kort som skulle vara lite "Rock in roll" inspirerat om jag har lyckats eller inte får ni avgöra som tittar in:)

Sköt om er och en riktig trevlig kväll på er alla:)

Hälsningar & kramis från lilla pyssel IngerNy ask två bilder!


Sista bild på denna ask!Hej och en riktig trevlig söndag på er alla:)

Det händer inte så mycket just nu och det är faktiskt skönt, jag har städat en del bland mina pyssel saker och pysslat lite i mellan. Min kära sambo han har fullt upp med att bygga ny uteplats, det är fortfarande kaos men det blir kanon fint när det blir klart det är jag säker på. Vi hoppas på fint väder till nästa helg för då åker vi i väg med segel båten för att träffa andra goda vänner som också har båt.

Har gjort en ny ask och den är till min kära svardotter som jag tycker så mycket om. Har pysslat i hop lite småsaker som jag ska sända i väg och som jag hoppas hon tycker om. Själv har hon blivet en riktigt duktig pysslare och det är så himla trevligt att hon tycker om att pyssla för vi har haft och jag hoppas på många trevliga pyssel stunder med henne i framtiden!

Jag har fått frågan om beskrivning till lilla smyckeskrin asken som jag har gjort några av. Jag har fått lära mig hur man gör av min goda pyssel vän Carina och jag kommer inte riktigt i håg värt hon hade hittat beskrivningen. Tror att det var hos Inky Wink sin blogg, lovar att ta reda på om hon själv kommer i håg sen så återkommer jag!

ETT JÄTTESTORT TACK SOM ALLTID TILL ALLA UNDERBARA, TREVLIGA OCH GOA KOMMENTARER ÄR SÅ GLAD OCH TACKSAM TILL ER ALLA SOM SKRIVER TILL MIG FAST JAG ÄR SÅ HIMLA DÅRLIG PÅ ATT SKRIVA TILLBAKA NU FÖR TIDEN, HAR DÅRLIGT SAMVETE FÖR DET MEN LOVAR ATT TA IGEN DET SEN!!!

Ha en jättetrevlig söndag och var rädda om er
Kramisar och hälsningar från lilla pyssel Inger:) 

Ny vintage låda och tre bilder!


Bild nr 2 av tre på denna låda!


Sista bild på denna låda!Hej på er:)

Med mig är det som vanligt lite upp och ned men måste säga att det mesta just nu känns helt ok och hoppas att det får vara så ett tag nu. Känner det har varit så himla mycket med Försäkringskassan, väntade på beskjed om operasjon, olika undersökningar och tjafs med forsäkringsbolaget. Det är saker som har tagit en massa tid, energi och ork som jag känner att jag inte har haft å det tar på och känns. Men tack och lov så känns det som om allt har lugnat ned sig nu och det är så himla skönt:)

Min kära sambo måste alltid ha något att hålla på med och sedan vi inte kan åka bort på grund av mig så kom han på en toppen ide "Jag bygger om våran uteplats" !!! Jag har det bra med en kar som är himla duktig på att fiksa och triksa så det ska bli kul att se när allt blir klart. Just nu är hela uteplatsen kaos och det ser inte alls kul ut men jag vet att det kommer bli kanon fint sen. Har tagit bilder innan han rev allt så ni får se före och efter bilder sen när allt är klart någon gång !!!

Min underbara pyssel vän Carina har inspirerat mig och visat mig hur man gör underbara pyssel saker så det var himla kul att få göra något tillbaka. Hon ville ha en vintage låda / ask till sitt pyssel rum och självklart så fick hon det:)

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN UNDERBAR SOMMAR OCH HOPPAS ATT NI ALLA HAR DET BARA BRA OCH ÄR RÄDDA OM ER:)

Hälsningar och kramis från
Lilla pyssel Inger:)   

Några flera askar/smyckesskrinHej igen!

När jag tycker om att göra något då blir det ofta så att det blir några stycken :) Har pysslat ihop lite flera askar/smyckesskrin, hoppas att ni tycker om!

Hoppas att ni alla har det riktigt bra och för er som har semester så hoppas jag att ni har en underbar semester. Ta hand om er allihopa och va rädda om er! Tack snälla allihopa för att ni finns!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Underbara Norge presenter!Hej på er allihopa!

Här har tårar fallit, häromdagen så fick jag ett norge paket med en jättefin presentpåse som min underbara svärdotter Caroline i Norge har gjort åt mig. Hon har helt själv utan att jag har visat henne, skrivit ut min beskrivning från bloggen och gjort denna fina presentopåse åt mig. Sen så fanns det med en jättefin tavla från mitt barnban Isabelle där hon har lämnat sitt handavtryck. Det är klart att farmorshjärtat smälter när man får något sådant. Den fina bilden på prinsessan Isabelle fick jag till min födelsedag.

Tack så jättemycket Caroline för den fina presentpåsen och tack för det fina fotot på Isabelle. Jag blev jätteglad för det.
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Lite sköna båtbilder!Hej på er!

Idag blir det inget pyssel, tänkte istället att dela med mig av lite båtbilder. Min kära sambo har fått uppfyllt en av hans drömmar och det är att äga en segelbåt, han älskar att vara på sjön. Jag är ingen direkt sjömänniska men när vädret är fint så är det riktigt njutning att få vara på sjön. Det är en okej storlek på båten så det finns toalett, och andra bekvämligheter så det går ingen nöd på någon.

Första och andra bilden är på båten när vi har lagt till i en riktigt mysig vik. Där vi övernattade och grillade på kvällen. På andra bilden så syns min styvdotter Johanna till, bild nummer tre är på kaptenen Henrik. Och sista bilder är på min underbara dotter Carro som ligger och glassar i solen.

Ha en riktigt trevlig dag och sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Lite nytt!Hej på er alla!

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen. Men så kan det bli ibland. Först hade jag en fullspäckad vecka med undersökningar, behandlingar och annat som nästan tog helt slut på mig. Sen så har jag varit ute på sjön några dagar med min underbara sambo och underbara barn. Som tur va så hann vi hem sent igårkväll innan det värsta ovädret satte fart. Sjön kan vara helt underbar när vädret är toppen. Men blir det dåligt väder så är det inte lika roligt.

Lite har jag pysslat då och då. Och har fått turen att lära mig göra små askar/smyckesskrin av ingen annan än min underbara pysselkompis Carina. Hon är fantastisk på att leta reda på saker på nätet och är jätteduktig att förstå beskrivningar, sen när hon själv har provat på så är hon så himla snäll och visar oss andra i pysselgruppen.

Som alltid när jag lär mig något nytt och tycker om så har jag en tendens att gå lite amock. Så jag var tvugen att göra ett par stycken att testa på. Hoppas ni tycker om.

Hoppas ni alla har det bra och att ni är rädda om er.
Massor med hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Två små mini presenter!Hej på er alla i värmen:)

Å nu är det och har varit  veldigt värmt för min del,  tycker nog att det är lite för varmt för mig men får lite dårligt samvete att klaga på det fina väderet endå. Jag hoppas ni myser och har det skönt ni som njuter av denna fina sommaren. För mig är det ingen semster inte en det har hänt mera den sista tiden en på ett år känns det som och det är så himla skönt även om det också är jobbigt och slitsamt. Är på Smärtkliniken som vanligt flera gånger i veckan, sen har jag varit i Eskilstuna på muskel och nerv undersökning. Jag har fått träffat en specialist läkare som har hand om muskel och nerv skador och i dag har jag också fått tid hos kirugen så nu hoppas jag min efterlängtade operasjon snart blir av !!! 

Jag har inte glömt bort er goda underbara blogg vänner har bara inte tiden och orken att blogga runt just nu men jag är så tacksam för alla era kommentarer. Tänker mycket på er och känner att jag skulle vilja hälsa på er alla i hop men det får bli sen när tiden och orken finns!

I dag så bjuder jag på två små presenter som jag tyckte blev ganska gulliga. Perfekt present att ge bort om man vill lägga i ett smycke eller något annat litet:) 

Var rädda om er och ha det så bra:)
Massor med hälsningar och kramisar från
Lilla pyssel Inger

RSS 2.0