Min första låda med fönster i ! (Bild 1 av 3)


Min första låda med fönster i ! (Bild 2 av 3)


Min första låda med fönster i ! (Bild 3 av 3)

Hej på er och trevlig måndag:)

 

I bland så måste man jo våga att prova på något nytt och jag fick en utmaning av min goa underbara pyssel vän Carina:) Hon kom till mig med overhead plast och sa "varför gör du inte en låda med fönster i det har du allrig provat på"! Det har jag inte och självklart så var jag tvungen att prova på. Det var lite knepit att få till fönsteret fint tyckte jag men det gick bra till slut. Kommer nog att prova på detta igen måste bara tänka ut ett bättre sett att fiksa till fönsteret på!  Tack snälla Carina för utmaningen du får själv avgöra om det blev godkänt eller inte !!!

 

Annars så har jag något annat kul att visa er senare i veckan  som ni inte har sett hos mig förut men det är en hemlis just nu :)

 

Önskar er alla en underbar måndag och vecka. Sköt om er!

Hälsningar & Kramis från lilla pyssel Inger:)

 

 


Rosa Presentpåse (Bild 1 av 3)


Rosa Presentpåse (Bild 2 av 3)


Rosa Presentpåse (Bild 3 av 3)

Hej och god morgon på er:)

När Lene var här så pratade vi och skrattade mycket men vi pysslade faktiskt också! Lene ville lära sig hur man gör en present påse och jag gjorde en själv sen så tittade hon på och gjorde en egen. Detta är min present påse ska visa Lene vad hon skapade också lite sen:)

 

Sköt om er alla där ute och ha en jättetrevlig helg:)

 

Hälsningar & Kramar från lilla Pyssel Inger:)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 1 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 2 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 3 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 4 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 5 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 6 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 7 av 8)


Lene besök och presenter jag fick jippi ! (Bild 8 av 8)Hej på er:)

Jag har som ni säkert redan vet haft besök av min goa underbara blogg vän Lene och gissa om det var trevligt:)
Allt stämde från första början när vi träffades precis som det gjorde när vi lärde känna verandra via bloggen. Det var så himla trevligt och jag är så himla GLAD att jag äntligen fick träffa henne live:) Vilken människa hon är så himla god, snäll omtänksam och god hjärtat rakt i genom precis som hon är med oss alla via bloggen. TACK SNÄLLA Lene för att du kom och hälsade på å jag längtar och ser jättemycket fram i mot att du ska komma och hälsa på igen du är alltid välkommen ska du veta:)

Jag fick underbara saker som Lene själv har skapat och jag lovar att dom är mycket finare i verkligheten en på bild. Henrik och jag fick också en jättefin låda (som självklart kommer att altras på sen hi hi hi) som var fylld med en massa godheter mums mums. VI TACKAR SÅ JÄTTEMYCKET BÅDA TVÅ:)

Önskar er alla en underbar fredag och helg:)
Hälsningar & Kramis från lilla pyssel Inger:) 

Någon fyller år snart!Hej och god morgon på er:)

En god blogg vän fyller år ganske snart så detta väsk kortet kommer i någons brevlåda i dag eller i
morgon ni får reda på det sen:) Ska säga at detta väsk kort är inte bara från mig det är också från min
goa underbara vän Lene som jag har på besök :)

Ha en riktig bra dag och sköt om er:)

Hälsningar & Kramis från lilla pyssel Inger:)

Ny grön ask ! (Bild 1 av 3)


Ny grön ask ! (Bild 2 av 3)


Ny grön ask ! (Bild 3 av 3)
Hej på er:)

Jag hade två askar kvar som ni inte har sett och här kommer den ena av dom som är klara just nu:) Jag blev själv nöjd med denna och hoppas ni också tycker om! Denna veckan blir mycket speciell då jag får mycket "fint" besök det är min goa underbara blogg vän Lene som kommer och hälsar på hos mig:) Jag ser verkligen fram i mot det och det ska bli så trevligt att få träffa denna trevliga, goa och omtänksamma manniskan som jag har pratat med på datan i ca ett år nu!
Vi älskar båda två att pyssla så det kan jo inte gå fel !!!!!

VILL TACKA SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA GRATTIS JAG FÅTT TILL MITT NYA DT UPPDRAG BLEV SÅ GLAD FÖR ALLA ERA KOMMENTARER SKA NI VETA,  DET VÄRMER MYCKET:)

Sköt om er och ha en riktig bra vecka:)
Hälsningar & Kramis från illa pyssel Inger:)

Jag har något att berätta!Jag har fått den stora äran att bli ny DT medlem hos Mita Altheamix. Jag är som ni förstår mycket stolt och mycket glad över detta! Tack snälla Mita för ditt förtroende och jag ser fram emot många utmanande och roliga DT uppdrag!

Till vänster i menyn så hittar ni en länk till hemsidan och till webbutiken. Där när ni självklart kan handla massor av underbart fina saker att pyssla med! Jag har själv redan hunnit handla en hel del hos Mita och tycker att hon har mycket fina saker.

Trevlig helg på er alla!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En ryggsäck (Bild 1 av 4)


En ryggsäck (Bild 2 av 4)


En ryggsäck (Bild 3 av 4)


En ryggsäck (Bild 4 av 4)Hej på er och trevlig fredag:)

Man måste varva med lite olika saker för annars så tröttnar jag på mitt eget pyssel. I onsdag´s när jag var i väg till pysslet så började min goa pyssel vän Carina på en ryggsäck och självklart så blev jag också inspirerad å var bara tvungen att prova på en egen! Det passade så bra att göra en ryggsäck då jag hade en present att ge bort och denna ryggsäck med godis i blev perfekt:)

HA EN TOPPEN FREDAG OCH HELG PÅ ER ALLIHOP OCH SKÖT OM ER:)  


Hälsningar & Kramis från lilla pyssel Inger:)

Jag har fått present av Mia jippi!Hej på er:)

Måste bara visa er, fick denna underbart vackra dragspels väskan av Mia i onsdags när vi var på pysselet. I  väskan så hade hon lagt jättefina blad som hon själv törkat JAG BLEV SÅ GLAD SÅ GLAD som ni säkert forstår:)

TACK SNÄLLA UNDERBARA MIA BLEV SÅ TACKSAM OCH GLAD SÅ SKA DU VETA:)

Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)

Tre nya Miniväskor (Bild 1 av 3)


Tre nya Miniväskor (Bild 2 av 3)


Tre nya Miniväskor (Bild 3 av 3)Hej och god morgon på er kära vänner:)
Det har inte hänt så mycket nytt jag pysslar på när jag orkar å kan sen så väntar jag varje dag på att jag ska få tid för operasjon är lite trött på att vänta nu men inget att göra åt! Men jag har något himla roligt som händer snart som jag ser mycket mycket fram i mot och det är att min underbara kära blogg vän Lene kommer och hälsar på mig nästa vecka å det ska bli så himla KUL:) Jag hade lite flera askar att visa men visar lite små Miniväskor i mellan så att ni inte tröttnar på att se samma sak hela tiden !!! Jag ska forsöka att göra en mall/ beskrivning på miniväskan så att ni andra kan prova på som också vill men det får tyvärr vänta ett lite tag till.

Önskar er alla en riktig toppen dag och sköt om er:)

TACK SNÄLLA FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD:) 

Hälsningar & Kramis från lilla pyssel Inger:)

Ny vinröd ask (Bild 1 av3)


Ny vinröd ask (Bild 2 av3)


Ny vinröd ask (Bild 3 av3)Hej och trevlig måndag på er:)

Jag hade pysslat i hop ett par nya askar och här kommer ask nr 2 av dom. Denna ask är vinröd och med vita detaljer till tyckte mycket om dessa färgerna i hop och hoppas ni gillar också:)
Önskar er alla en riktigt fin måndag och hoppas att ni alla får en riktigt fin vecka också sköt om er!

TACK SNÄLLA ALLA FÖR ER UNDERBARA,GOA & OMTÄNKSAMMA KOMMENTARER DET VÄRMER MYCKET SKA NI VETA, STORA KRAMAR TILL ER ALLA:)

Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)

Ny Ros ask (Bild 1 av 3)


Ny Ros ask (Bild 2 av 3)


En Ros ask (Bild 3 av 3)Hej på er och trevlig lördag på er allihop:)

Då var det dags för något nytt, jag har ett par mini väskor till att visa er men väntar lite med det istället får ni se en ny ask. Jag måste byta lite fram och tillbaka och prova på lite olika saker och nu har jag pysslat i hop fyra stycken nya askar men visar en i tagit. Denna asken är den största av dom och jag blev själv mycket nöjd med slut resultatet. Jag märker själv att när man har testat på och provat på olika saker så tycker jag själv att vissa saker jag gör har blivet bättre med tiden. Kul är det i alla fall att få pyssla det är något som är säkert :)

TACK SNÄLLA FÖR ALLA UNDERBARA, GOA OCH OMTÄNKSAMMA KOMMENTARER NI ÄR BÄST:) 

Önskar er alla en riktigt trevlig helg och var rädda om er:)
Hälsningar & Kramis i från lilla pyssel Inger:)

Nu har jag pysslat igen !!!! (Totalt 4 bilder)


Bild 2 av 4 !


Bild 3 av 4!


Bild 4 av 4!Hej på er:)

Hoppas att ni alla mår bra och har det bra, jag är lite trött och sliten å har mina vanliga plågor men så är livet. Man får vara glad för det som är bra och det som fungerar ! Jag är som ni redan vet lite tokig för när jag tycker om något så gör jag sällan en det blir som oftast ett gäng och tyvärr så har det blivet några flera mini väskor. Tycker storleken är så söt sen är dom så himla roliga att göra, jag lovar att nästa gång så får ni se något annat som jag håller på med !!!

MÅSTE SÄGA ATT JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD OCH TACKSAM FÖR ALLA ERA GODA, FINA OCH OMTÄNKSAMMA KOMMENTARER DET VÄRMER OCH JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD, STORT TACK TILL ER ALLA:)

Sköt om er och ha det så bra :)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Dags att dela ut tre stk nya KAOS Award´s ! (Bild 1 av 5)Hej och god morgon på er och välkommen till en ny vecka:)

Förra veckan så hade jag sådan himla tur att jag fick även en KAOS Award från min goa härliga blogg vän Lena BE och nu har jag gjort klart mina tre nya som jag ska få äran att dela ut vidare:) Tycker det var himla kul att göra dessa Awards för det är något som man gör och sänder vidare fysisk till personer som man tycker om och som man tycker är duktiga på att skapa.  Mina tre nya KAOS Award går till: Först min goa omtänksamma blogg vän Lena / Viddan, sen till en otroligt duktig scrappare Petra / Paradise och sist men inte minst till en riktig god pyssel vän Jenny:)
 Ett stort Grattis till er alla tre :)  
  Ni får maila mig era adresser så att jag kan sända era KAOS Awards till er, min mailadress är: norskaninger@hotmail.com

Jag ber om ursäkt för att jag inte har lenkat till mina tre KAOS Awards vinnare men jag har jo som sagt inte fått till det en. Självklart så finns deras bloggar länkade under här till vänstre under min blogg lista så snälla hälsa på hos dom för det är värt ett besök:)

Som ni ser så har jag också fuskat lite med själva KAOS Awarden hoppas att ni är ok med det !!! Sedan denna lilla väskan är nästan lika stor som KAOS Awarden så tänkte jag att det var lite roligt att göra något annorlunda. Man ska jo ansvända sin egen stil och sätta sin egen pregel på detta vark och detta är jo mig !

KAOS Awarden är från Yoli och hon skriver så här om sin Award:

KAOS står för: Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men iställer för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med. Varje KAOS -award innehåller: Titel: KAOS- Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje, skaparens eget namn, storlek: 10X15 cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara länma länk till dem." 

Ha en riktigt bra dag och vecka:)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)

KAOS Award till min vän Lena/ Viddan ! (Bild 2 av 5)KAOS Awardsen baksida till min vän Lena / Viddan :)

KAOS Award till min vän Lena/ Viddan ! (Bild 3 av 5)Denna KAOS Award är till min vän Lena / Viddan och motiveringen kan ni läsa på själv kortet!

KAOS Award till Petra/ Paradise (Bild 4 av 5)Kaos Award till Petra/ Paradise med motiveringen:

Petra du är en mycket duktig och kreativ skapare och det är så himla trevligt att hälsa på din blogg:) Du inspirerar mig massor med dina fina saker som du gör och jag tycker du har sansen för färg och form. Du har delat med dig av en massa fina idéer och du är inte rädd för att prova på nya saker. Tack för allt som du har delat med dig av och lycka till i framtiden med ditt skapande:)
Kramis från lilla pyssel Inger

KAOS Award till min vän Jenny! (5 av 5)Detta är min KAOS Award till Jenny med motiveringen:

Jenny du är mycket kreativ och du är väldigt duktig på att testa nya saker. Du är också väldigt duktig på att förklara och redovisa det material som du har använt för att skapa dina fina alster:) Du har också blivet en mycket god pyssel vän och jag bara "älskar" våra pyssel träffar:) Lycka till med ditt skapande i framtiden:)
Kramis från lilla pyssel Inger:)

En helt "ny" väska!Hej och god morgon på er:)

Som ni alla vet så tycker jag det är så himla kul att prova på nya saker, jag är inte så duktig själv att hitta beskrivningar å så och då är det en himla tur och ha en sådan underbar pyssel vän som Carina som hjälper till. Carina hade gjort en sådan underbar liten väska och jag blev stört kär så fick beskrivningen av henne och har nu provat göra en själv jag hoppas du inte blev besviken Carina på mitt försök att härma dig:) Väskan är ungefär lika stor som en KAOS Award så ni kan få er en ide om hur stor den är !

Denna lilla rosa väskan fick i går flytta in till min goda underbara vän Rita, vi var bjudna på middag där och då hade jag med denna som present men en liten överraskning i väskan till Rita:) Vi brukar inte göra så mycket min sambo och jag utanför hemmet då jag helt enkelt inte orkar sen är det jobbigt när man har ont att åka bort till andra. Men hos Rita och Jacob så är man hemma, om jag behöver lägga mig eller det är något annat så är det inga problem där, man känner sig så välkommen och så himla bekväm. Sen så får man ALLTID så himla god mat och dricka där också:) Vi har himla tur som har sådanna fina, goda och underbara vänner som tar så himla bra hand om oss:)
TACK SNÄLLA RITA OCH JACOB FÖR EN UNDERBAR MIDDAG I GÅR OCH SÄLLSKAP NI ÄR BÄST:)

Nu håller jag på med tre stk nya KAOS Award som jag ska få ge vidare tycker det är så himla kul och jag vet redan vem som ska få men det får ni veta när Awarderna är klara:)

Ha en underbar dag och helg :)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger


Min KAOS Award från Lena BE !Hej :)

Denna super fina KAOS Award har jag fått av min goa vän Lena BE ett JÄTTESTORT TACK snälla Lena jag blev super glad och riktigt hedrad ska du veta. Jag gillar den massor och sen är det så trevligt att få något så fint i sin brevlåda och inte bara massa tråkigheter!

Lena sin motivering till mig var:
Du är en god vän som är fantastiskt duktig på att scrappa. Det finns alltid något nytt och vackert att titta på i din blogg, oftast så otroligt vackert att jag häpnar och blir mållös. Jag är så glad över att du är min vän. Kramar från Lena.

Kan man bli annat en GLAD:)


Något Nytt! (Bild 1 av 4)


Något Nytt! (Bild 2 av 4)


Något Nytt! (Bild 3 av 4)


Något Nytt! (Bild 4 av 4)Hej på er:)

Först av allt så vill jag TACKA SÅ HIMLA MYCKET FÖR ALLA FINA, TREVLIGA OCH GOA kommentarer som ni har lämnat här hos mig. Det gör mig så himla GLAD och det värmer enda in i hjärtroten så TACK SNÄLLA NI ÄR BÄST:)

Sen är jag så GLAD så GLAD så GLAD jag har fått en KAOS Award till från min goa underbara vän Lena BE
tack snälla gulliga du, är så himla stolt och tacksam ska du veta och jag väntar med stor spänning på att det ska komma en jättefin KAOS Award i min brevlåda. Jag är urdårliga på att linka och hämta bilder från andra bloggar (måste lära mig det) men min vackra Award som jag har fått av Lena BE finna att beskåda på hennes blogg. Självklart kommer jag lägga ut den här när den kommer:)

Här är något nytt en lilla förvaring jag kallar den för "Therese" och "Jenny" lådan då dessa två underbara tjejor tyckte så mycket om den. Om jag behöver fostermamma åt den någon gång så blir det nog inget problem då jag har några att välja på och det känns tryggt ha ha ha:)

Sköt om er och var rädda om er:)
Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger  

KAOS Award till min vän Lene! (Bild 1 av 4)Hej på er:)

Jag hade sådan himla tur och fick en underbar KAOS Award av min underbara goda vän Lene.

Detta är KAOS Awarden!
KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli. KAOS är (Kreativa Artister med Orolig Skaparglädje) . En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istälellet för att ha den digitalt, så skapar man riktiga Scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får , ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS ovasett vem som gjort dem. Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med. Varje KAOS -award innehåller: Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje. Skaparens eget namn. Storlek: 10 x 15 cm. Sedan ska man ju givetvis fota / scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysisk spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.
(Jag fick tyvärr inte till att länka till mina KAOS-vinnare men ni hittar dom självklart under här till vänstre i min blogg lista)

Det är med STOR ära och glädje att få nominera dom som jag har valt ut till mina KAOS-vinnare.
Först ut är min underbara goda vän Lene, sen är det min andra underbara vän Sussie och den tredje underbara vännen är Lena BE ett JÄTTESTORT GRATTIS TILL ER ALLA TRE:) Sen har jag gjort en Exstra KAOS-vinnare till min underbara pyssel vän Carina:) Ni ser alla KAOS Awardsen under här med motivering!

Den första KAOS - vinnaren är för mig helt självklar och det är min underbara goda vän Lene med följande motivering:

Du är en människa med ett mycket stort hjärta. Du är en trogen vän som jag alltid kan lita på och du finns alltid där för mig. Du är alltid generös och tänker alltid på andra människor och deras välbefinnande. Du har alltid något fint och gott att säga till mig när du hälsar på min blogg som gör en så himla glad. Du har verkligen utvecklas jättemycket i ditt Scrappande och jag tycker det är så himla kul att få se vad du hittar på! Tack för att du delar med dig och för att du är min vän. Jag vill absolut inte vara utan dig heller min vän!!!
Massor med hälsningar och kramis från din vän
Lilla Inger:)   

KAOS Award till min vän Sussie (Bild 2 av 4)Min andra KAOS Award går till min vän Sussie med följande motivering:

Du är en mycket godhjärtat, snäll och omtänksam vän som betyder mycket för mig. Du har det svårt själv med värk och annat men tänker alltid på andra människor ändå å har alltid så mycket fint och gott att saga till andra. Du är en vän som jag är så glad att jag har och som jag inte vill vara utan är så glad att du finns!!! Under tiden som jag har lärt känna dig så har ditt pysslande utvecklas hela tiden!
Massor med hälsningar och kramis från din vän
Lilla Inger 

KAOS Award till min vän Lena BE! (Bild 3 av 4)Min tredje KAOS Award går till min underbara blogg vän Lena Be med följande motivering:

Tack snälla Lena för din omtanke alla fina, snälla och goda ord på min blogg och din fina vänskap som betyder jättemycket för mig. Du har blivet en riktig god och trogen blogg vän som jag uppskattar jättemycket och du betyder mycket för mig. Du är värkligen en god vän och jag är så tacksam och glad för att just du är min vän. Jag håller också med andra som säger att dina "Swapkort" är helt underbara och så fina att titta på. Du har hela tiden utvecklas att göra dina Swapkort och är säker på att det kommer fortsätta. Jag er mycket fram i mot att se flera av dina underbara Swapkort och annat i framtiden.
Massor med hälsningar och kramis från din vän
Lilla Inger

KAOS Award till min vän Carina! (Bild 4 av 4)Hej !

Enligt reglerna för denna Award så ska man nominera tre nya blogg KAOS vinnare.
Som ni vet så har jag redan gjort detta men jag har också fuskat lite förlåt mig! Jag har nominerat en person till men denna personen har ingen blogg men jag vill så jättegärna lyfta fram henne  då hon är en helt otrolig Scrappare och jag skulle önska hon hade en blogg så att ni alla fick ta del av allt det underbara hon skapar. Så min special KAOS Award gir jag till min goda pyssel vän Carina med följande Motiveringen:

Jag är en mycket stor beundrare av det som du skapar. Du bemästrar att kombinera färger och form på ett mycket unik sätt. Du delar jättegärna med dig av dina kunskaper  och låter andra få möjligheten att få ta del av det som du själv kan. Du är min STÖRSTA inspirations källa och en mycket god vän som jag inte vill vara utan!!! Tack snälla för att du delar med dig av allt och för att du är min vän det betyder så mycket ska du veta Carina:)
Massor med hälsningar och kramis från din vän
Lilla Inger

Ny annorlunda väska bild 1 av 4!


Bild 2 av 4 på denna väskan!


Bild 3 av 4 på denna väskan!


Sista bilden av detta inlägget på röda väskan!Hej och god morgon på er:)
Välkommen till en helt ny vecka:)

I bland så måste man bara försöka pyssla med andra saker en det man brukar göra och jag har pysslat i hop en ny väska som är annorlunda en dom väsker jag brukar göra. Det var självklart kul att prova på något nytt men vet inte om detta var min grej blev faktiskt inte så där nöjd som jag skulle vilja bli. Men det finns kanske någon annan som tycker om som kan få den och då gör den jo nytta i alla fall! Jag hittade en bild på nätet och har forsökt skapa efter den så jag har tyvärr inte någon beskrivning på väskan !

Önskar er alla en underbar måndag och vecka å var rädda om er där ute:)
Hälsningar och kramis i från lilla pyssel Inger:)

RSS 2.0