Nya mellanboxar!Hej allihopa!

Nu var det ett tag sen men så kan det bli ibland. Dom kör hårt med mig på smärtkliniken, det är ju självklart bra att jag får så mycket bra hjälp men andra saker som bloggen, och pysslandet får tyvärr lida.
Har haft smärtkliniken hela denna vecka så det känns men så länge det går framåt är det värt det! Man blir bara trött och väldigt sliten och orkar som sagt inte med så mycket annat. Men tro inte att jag har glömt er, för det har jag verkligen inte.

Här kommer två stk boxar som jag gjorde av papper som jag hade kvar när jag gjorde mina förvaringslådor. Kul att kunna använda allt papper man har!

Önskar er alla en riktigt trevlig dag och en jättefin Valborg.
Tänker mycket på er, mina fina vänner.
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Förvaringslådor!Hej och trevlig Fredag på er!

Ibland så kan det vara kul att göra egna förvaringssaker till pyssel och andra scrappingsaker. Jag har pysslat ihop tre stycken förvaringslådor som jag ska ha kort och andra pysselsaker i. Det blir lite trevligare när man har en sån förvaring till dom saker man har pysslat ihop.

Jag är så tacksam och glad att jag har er alla som har hälsat på mig och lämnat så himla goa och underbara kommentarer. Förlåt mig för att jag inte har varit en lika god bloggvän och hälsat på er tillbaka på ett tag. Jag har helt enkelt inte orkat sitta framför datorn på ett tag. Ibland så måste man ta en paus, men jag lovar att jag är snart tillbaka. Har inte glömt någon av er och jag läser allt ni lämnar kvar här på min blogg.

Önskar er alla en underbar Fredag och helg. Var rädda om er och ta hand om er.
Massa med hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Två småaskar!Hej och en riktigt trevlig Måndag på er!

Då var det Måndag igen och en ny vecka. Med nya utmaningar och nya möjligheter. Förra veckan var sådär, orkade inte så värst mycket, var väldigt trött och sliten. I helgen har jag för det mesta legat på soffan och tyvärr inte gjort så mycket annat. Men nu är det en ny vecka igen och jag hoppas att orken är bättre och att det blir en mycket bättre vecka.

Förra veckan så pysslade jag ihop dessa två små askar, det var längesen och det var kul att göra nånting som jag inte gjort på ett bra tag. Det blir nog lite flera askar framöver. Eftersom det är så himla kul att göra dom!

Ha en underbar Måndag och vecka och sköt om er!
Tänker på er och har inte glömt bort någon av er, även om jag inte har varit och hälsat på ett tag.
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Presentpåse med tändssticksaskar och småljusHej på er!

Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka hitills. Jag har varit jättetrött denna vecka så jag ber om ursäkt för att jag har varit en dålig bloggvän och inte hälsat på hos er. Det blir tyvärr så ibland, att jag inte orkar sitta framför datorn som jag skulle ha velat. Fick regetindroppbehandling igår, så man är inte helt på topp direkt idag. Men det är bara att ta det för vad det är. Och vänta på att det blir bättre igen.

Jag har pysslat lite på nätterna som vanligt. Tur att man har något att sysselsätta sig med när alla andra sover skönt i sina sängar. Jag blir verkligen avis på när de sover så skönt. Men man får vara positiv och jag kan i alla fall pyssla lite!

Önskar er alla en underbar Lördag och helg! Var rädda om er och sköt om er!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Tack snälla underbara Erica!Hej på er!

Tänk att man har en sådan himla tur och har fått så många underbara nya vänner via bloggen.
Min underbara bloggvän Erica har skickat detta underbara fina kort och jag blev så himla glad och tacksam!
Dessa kort och presenter som man har fått av vänner via bloggen betyder så mycket för mig i vardagen.

TACK SNÄLLA ERICA! KORTET ÄR HELT UNDERBART!
Hälsnignar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

En. två. tre = Färdig presentHej och en riktigt god morgon på er allihop!

Igår hade jag en riktig skön och avkopplande mysdag med min underbara dotter i huset. Vi pratade mycket trevligt, jag pysslade lite och tog igen mig. Har också haft datapaus, man behöver det ibland. Men har inte glömt bort er! och lovar att hälsa på er alla snart. Idag är det dags för smärtkliniken igen, tyvärr är påsklovet över.

Denna idé till denna trevliga lilla present hittade jag hos min underbara vän Lene. Tyckte att det såg trevligt ut så jag var tvugnen att prova på, och jag tyckte att det var jättekul.

Sköt om er, ha en jättetrevlig dag och vecka!
Massor med hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Några miniböcker till!!!Hej!

Här kommer några nya miniböcker som har små tänkvärda vänskapscitat inuti sig. Dom är jätteroliga att göra sen är det en fin och snabb present att ge bort.

Hälsningar och kramar från lilla pyssel Inger

En vin påse bild ett av tre!


En vin påse bild två av tre!


En vin påse bild tre av tre!Hej alla glada:)

Vill självklart önska er alla en riktigt trevlig fortsättning på påsken och hoppas att ni alla har haft det jättebra och jättetrevligt:) Själv har jag varit i väg på två jättetrevliga middagar först hos mina  underbara vänner Rita och Jacob fick så himla god dricka och mat där stort tack till er båda två:) Sen har vi varit hos min underbara svarfar, hans sambo Birgitta och där fans min sambos bror med familj där fick vi också helt underbar mat och dricka. Jag har nog spist allt för mycket denna påsken tyvärr men blir lätt så när man är bjuden och får så mycket gott då är det svårt att låta bli! I går var vi också bjudna på middag igen men då var det helt stop för mig då orkade inte min kropp mera, så i går så var det att vila och ta igen sig. Det är bättre i dag men det känns fortfarande men det blir nog bra, skam den som ger sig eller hur!!!

Jag har gjort min första vin påse och jag måste säga själv att jag blev riktigt nöjd var lite osäker först men denna blev jag nöjd med. En kompis till min sambo fyllde år i påsken så han har fått denna med en vin flaska i och jag hoppas att han tyckte om! Kanske det inte är en kill sak men kul sätt att ge bort en flaska vin på i alla fall:)

TACK TILL ER ALLA SOM HÄLSAR PÅ HOS MIG OCH SOM LÄMNAR SÅ FINA KOMMENTARER  DET GÖR MIG VÄRKLIGEN SUPER GLAD SKA NI VETA:)

Ha en underbar dag och ta hand om er:)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger  

Två nya mini böcker bild ett av två!


Två nya mini böcker och sista bilden !Hej på er:)

Det sista lilla jag hade kvar av mitt kaffe papper blev till en liten mini bok kul att jag kunde göra något av den sista lilla biten jag hade. Det var riktigt kul att göra olika saker med ett och samma papper å roligt att se att även om man använder samma papper till olika saker så blev värje alster unik i sig själv i alla fall. Jag har fått frågan av flera av er värt jag har köpt mitt kaffe papper och det var på mässan i Stockholm och jag tror att det var hos www.scrapparazzi.se om jag har fel så får ni inte bli arga på mig men är nästan 90% säker på att det var hos dom!

Ha en underbar dag:)

Kramis i massor från lilla pyssel Inger    

Tre nya tags och tre bilder!


Tags bild nr två!


Sista bild på Tagsén !Hej på er :)

Jag har pysslat med samma "Kaffe" papper i snart en vecka nu och det har varit himla kul att pyssla olika saker men med samma papper. Nu är snart mitt kaffe papper slut har väl en sak till på gång som inte är klart sen så får det bli annat igen. Är lite sugen på att göra lite Vintage kort igen då Inger Harding som har en helt underbara blogg har lagt ut länk till jättefina nya Vintage bilder som jag tänker använda mig ut av vi får se vad det blir. Har haft en ganska bra vecka så det kjänns helt ok, hade jobbigt i onsdags kväll och tok det därför jättelungt i går. 

TACK SNÄLLA  ALLA NI UNDERBARA SOM HÄLSAR PÅ HOS MIG  OCH TACK SNÄLLA FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER SOM VÄRMER OCH GÖR MIG SÅ HIMLA "GLAD"

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GLAD OCH TREVLIG PÅSK:)


Massor med hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Nytt kort med ny vikning (två bilder)


Sista bild på detta kort!Hej:)

Jag har fått en helt underbar ny pyssel vän som heter Carina jag hade tur och fick besök av henne och andra underbara pyssel vänner här i veckan. Hon visade mig då ett super snyggt kort som hon skapat och jag tyckte jättemycket om den vikningen på kortet som hon hade. Hon var så himla snäll och visade mig och här kommer mitt första kort med Carina vikning:) Jag blev inte helt nöjd med själva kortet men vikningen är kanon det finns en ficka som man kan lägga presentkort eller pengar i  :)

TACK SNÄLLA CARINA FÖR HJÄLPEN OCH DIN INSPIRASJON:)

Massor med hälsningar & kramis i från lilla pyssel Inger

Från min underbara svärdotter!Hej :)

I går så fick jag denna super fina ask som min underbara svärdotter har gjort åt mig jag blev så rörd och glad så tårarna bara ran. Tänk att hon har lagt ned så mycket tid på att göra denna underbara ask åt mig. Jag blev självklart lika tacksam som glad som ni säkert forstår. Den var inte tom heller hon hade fyllt denna underbara ask med allt mitt favis godis i från Norge. (Det finns en hel del sjoklad där som är supergod som inte finns här och tur är väl det)
Det är så kul med henne för hon älskar att pyssla som jag och när vi träffas så har vi alltid haft så himla underbara pyssel stunder tillsammans som jag är så tacksam för:)

ETT JÄTTESTORT TACK CAROLINE DU ÄR UNDERBAR:)

Massor med hälsningar och kramis från svärmor Inger:)

Stort Tack Lena (BE)Hej :)

Detta jättefina påsk kortet fick jag av min underbara vän Lena (BE)
hon är så himla god och omtänksam och jag blev självklart SUPER GLAD för kortet!

TACK SNÄLLA MIN UNDERBARA VÄN:)

Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger


En kaffe väska och tre bilder !


Andra bilden på kaffe väskan!


Sista bilden på kaffe väskan!Hej och en riktig god morgon på er alla sammans:)

I går så hade jag sådan himla tur och få besök av en del pyssel tjejor som jag går med i pysselgruppen det gjorde mig riktigt gott och jag blev supertrött å har fått en hel del sövn i natt JIPPI ett stort tack till dom alla som förgyllade min dag jag hade super trevligt:) 

Jag har jo kaffe pyssel tema denna veckan och då är det självklart att en kaffe väska måste vara med. Själv så blev jag nöjd och hoppas ni håller med mig:) Jag fortsätter med mitt kaffe papper undrar vad som kommer nästa gång hmm!

Önskar er alla en super trevlig dag och ta han om er:)
Massor med hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Jag är så GLAD !!!Hej på er :)

Jag måste bara få dela med mig av min glädje:) Detta helt underbara väckra påskägg fyllt med chocklad och andra underbara saker har jag fått från min helt underbara vän Lene jag fick också en super snygg tags till med hälsning på. Jag blev så HIMLA GLAD och varm i hela hjärtat ni forstår säkert vad jag menar:) Jag lovar er att påskägget är mycket mycket väckrare i värkligeheten skulle önska ni alla fick se!

TACK SNÄLLA UNDERBARA LENE DU ÄR BÄSTA:)

Massor med häslningar, tack och kramis från din vän lilla Inger:)

Två nya present påsar, tre bilder !


Andra bilden !


Sista bilden för i dag!Hej på er:)

Ni flesta av er ligger skönt och sover just nu kan jag tänka mig, tyvärr så har John Blund glömt bort mig helt i natt så jag har istället fått roat mig med nya present påsar. Det har blivet två stycken till en liten och en lite större.
Jag hoppas självklart att ni tycker om:) Jag önskar er alla en riktig trevlig dag och ta hand om er ska forsöka att lägga mig igen och hoppas att jag kan få några timmar sövn i alla fall !!

Massor med hälsningar & kramis från
Lilla pyssel Inger

En ny annorlunda presentpåse!GOD MORGON PÅ ER:)

Ja då var det måndag vad tiden bara rinner i väg, jag ska till Smärtkliniken senare i dag men sen så får jag påskledigt nästan en hel vecka nästan som att gå i skolan igen ha ha ha:) Jag har fått i uppgift att göra lite olika saker som har med teamat kaffe och hittade detta perfekta papper när jag shoppade på mässan i lördags:) Så jag kommer att pyssla ihop lite saker med samma papper i löpet av veckan så får vi se hur det går. Ett riktigt gott kaffe, lite goda kakor och riktigt god sjoklad är jo också en kanon present i en dekorerad present påse eller vad tycker ni!

ETT STORT TACK TILL ER ALLA FÖR ATT NI HÄLSAR PÅ OCH LÄMNAR SÅ FINA, GOA OCH OMTÄNKSAMMA KOMMENTARER NI GÖR MIG SUPER GLAD:) 

Ta väl hand om er och ha en toppen måndag och vecka:)
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Vem har vunnit min bloggcandy tävling !Hej på er :)

Tack snälla alla ni som har varit med i min bloggcandy tävling det var jättekul tycker jag så det blir inte
sista gången som jag kommer ha detta det lovar jag. Jag lovar också att det har gått rättvist till det är inte
jag som har dragit dom tre vinnarna det är min kära sambo som har gjort så ni får skylla på honom
om ni inte är nöyda!

ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL:)


Första priset väskan gick till Lena /Viddan

Andra priset dagboken gick till Karin PG

Tredje priset  miniboken gick till Sussie /Susanne


Ett jättestort Grattis till er alla tre ni får maila mig era adresser så jag kan sända era priser till er !

Många hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Nya tändstickaskar !Hej där igen på er:)

Om man vill pyssla ihop en liten present som går fort så kan jag absolutt anbefala att dekorera en tändsticks ask. Det är en trevlig gå bort present och det tar inte så lång tid. Jag tycker det är en liten trevlig bords dekrasjon också!

Hoppas ni tycker om:)

Ha en TOPPEN dag allihop:)
Jag ska ta igen mig från shoppingen i går för i morgon så är det dags för Smärtkliniken igen!

Massor med hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger:)

Jag har shoppat !Trevlig söndag på er:)

I går shoppade Inger så i dag så är bankkonton slut!
Jag åkte i väg med mina pyssel vänner och ett speciellt stort tack till Rita som kom och hämtade mig tok hand om mig hela dagen och såg till att jag kom väl hem sen med alla mina pyssel påsar. Du är en riktig klippa min vän:)
Även om jag hade ont över allt och det har värkt som bara den så hade jag det super trevligt och det var väl värt det att få ont sen då vi hade så himla trevligt:) Nu är det bara att börja spara till nästa mässa igen!

Önskar er alla en riktig trevlig söndag ta väl hand om er!
Hälsningar & kramis från lilla pyssel Inger

Mera påskpyssel !Hej och en riktig god morgon på er:)

Det går bättre och bättre för varje dag efter min dropp behandling i tisdag, tack snälla alla för er
omtanke och uppmuntrande ord från er alla ni är så himla snälla och goa med mig jag är mycket
tacksam för det ska ni veta. TACK FÖR ATT NI FINNS :)

Det är påskvecka hos mig så vi fortsätter med lite mera påskpyssel. Har dekorerat två stk tändsticks askar som kan vara trevligt att ha på påskbordet. Ideén till detta har jag fått av min goa pyssel vän Sussi har inte komit på denna ide själv
så det ska jag heller inte ha credit för!

Jag önskar er alla en underbar dag och hoppas att ni alla får det jättebra:)
Massor med hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger

En påskväska!


Hej på er igen!

Om ni tror att jag har glömt er så har jag absolut inte gjort det! Det har varit en kämpig vecka med mycket på smärtkliniken. Och dropbehandling som verkligen har tagit ut sin rätt på krafterna. Man orkar helt enkelt inte sitta framför datorn, även om man skulle vilja det. Lite nattpyssel som vanligt har det dock blivit. Här visas en väska som går i påskens tecken. Den ska en person som betyder jättemycket för mig få.

Jag är jättetacksam och jätteglad för alla hälsningar och kommentarer. Det hoppas jag att ni vet!
Och jag hälsar på hos er så fort jag har orken och möjligheten.

Ta riktigt väl hand om er! och sköt om er, och ha en toppen dag!
Hälsningar och kramar ifrån lilla pyssel Inger

Presentpåsar till påsk!Hej och god morgon på er!

Ett mycket bra altenativ till påskägget kan vara att fylla en presentpåse med smått och gott i.

KRAMIS PÅ ER!

RSS 2.0