Nya Kort (Höstfärger)


Har inte kunnat använda rösten på ett par dagar, eftersom jag vart opererad i onsdags. Men att få ihop lite kort har i alla fall fungerat! Så ha till godo. Hoppas ni gillar dom :)
KRAMIS Inger.

Ps. Tack så jättemycket för alla fina kommentarer på min blogg ni som har lämnat avtryck efter er. Jag blir verkligen jätteglad. Hälsningar Inger.

Grattis kort!Vår lilla Olga har blivit 1 år. Ett jättestort GRATTIS från oss alla i Stigtomta. KRAM!

Krya på dig!Gammelmorfar Sten på 97 år har varit lite krasslig ett tag så han ska på ett "Tänker på dig och krya på dig" kort.

VänskapskortEn vän som jag tycker om ska uppmärksammas!

Farmor´s Guld!Kan aldrig låta bli att hitta saker till barnbarnet, och då måste man ju skicka med ett kort när man skickar ett paket...Till en god vän som förtjänar uppmärksamhet ska få detta kort.


Grattis Josefine!Har en underbar arbetskamrat som har en dotter som blir 7 år den 31:a Augusti. Så grattis och kram från Inger :)

Tack Kort!Här kommer ett utav korten som jag nu håller på med. Har äntligen fått möjlighet att använda mina Sarah Kay stämplar. Så det kommer ett par Sarah Kay kort här framöver.

Hälsningar och kramis Inger.
Må så bra!

En laddning stora Tags klara!

Har haft en del halvfärdiga Tags liggande, har inte orkar göra dom klara. Men nu så!...
Nu blir det inte flera Tags på ett tag. Nu är det en låda till dottern, och kort som är pågång. Så håll till godo...

Dies pärm!

Har nyligen invisterat i en "cuttlebug" som är en riktig favorit!! Nu är det dies och alfabeten som är kul att köpa till detta underbara scrappingredskap. Tycker att det är jättekul att göra en förvaringspärm själv till nya dies och alfabeten.VisitkortIstället för att hela tiden skriva sin mailadress, bloggadress och mobiltelefon nummer på små lappar när folk frågar efter det. Så har jag nu även fått ett jättefint visitkort! Är det någon som vill ha? ;)

Tack Carolina, som vanligt! :)

Puss&Kram Mamma Inger

Ny "Tags låda"

Har gjort en låda till mina stora Tags så dom kan förvaras och synas bättre.Kommer snart mera!

Har inte stora pysselorken just nu, är lite krasslig men lite pyssel imellanåt när jag orkar blir det. En "Tags förvarare" är på gång så jag får mina tags uppvisade snyggare. Sen lite flera tags och kort är på gång.
Titta gärna in snart igen!!!
Hälsningar och Kramar från Inger

Nya stora Tags!

Dessa Tags är perfekt att hänga runt en vinflaska med ett medelande eller hälsning för att lämnas till födeslsedagspresent eller helt enkelt gå-bort present. Eller varför inte lämna med en Tag istället för ett vanligt kort till t.ex blommor, lotter, present, eller presentkort. Bara en liten ide...


Världens Sötaste Tjej !!!


Ville bara dela med mig av mitt underbara barnbarn Isabelle som var på besök hos farmor nyligen hon är bara så himla god !!!!!! Puss och Kram från farmor lilla Guldunge!!!Min underbara dotter Carolina!

Om du tycker om denna blogg så är det inte min förtjänst. Jag kan ta credit för allt du ser på bloggen, men att jag har fått möjligheten att visa mina saker till dig är tack vare min underbara dotter Carolina som har hjälpt mig med hela bloggen. Hon har varit helt underbar och jag är så himla TACKSAM för allt arbete som hon har lagt ner på min blogg. Hon har verkligen jobbat stenhårt och är en riktig klippa! Tänk vilken tur man har som har en sån underbar dotter. Vad mer kan en mamma önska sig?!

Tack snälla Carolina
Puss&Kram mamma IngerLådor/Askar

Nu är fem stycken lådor/askar i fyra olika storlekar klara til försäljning. Lådorna/Askarna är i gammaldags stil.

Karin

Hos trevliga Karin som har Stigtomta blommor(Nyköping) så finns ett litet urval av kort, tags, babykort och presentaskar att köpa.

Man kan också beställa saker som man skulle vilja ha som personliga kort med namn och datum, eller lådor och annat som jag också gör.

Karin har mycket annat fint som presentartiklar, blommor, snittblommor, blomkrukor och en massa andra roliga saker.

Hon hjälper också till med alla slags blomsterarrangemang/blomuppsättningar.

Karin har öppet
Måndag-Fredag 10:00-18:00
Lördag-Söndag 10:00-16:00

Presentkuvert!

En ide om man ska ge bort presentkort, check, pengar eller lotter så kan man göra ett fint presentkuvert så blir det lite roligare!Scrappingkort!

Här kommer ett urval till av blandade kort som jag har gjort tidigare.
Mycket nöje !


Award till mig!

Två awards till mig på samma dag! JIPPI ;D
Tack snälla til Therese och Nina, mina trogna pysselkompisar.

Kram från Inger!

Ny låda

En ny "gammeldags" låda som ska till Stigtomtas blommorRitas dörrskylt!

Fick beställning på en dörrskylt av min underbara vän Rita.
Såhär vart den, hoppas familjen vart nöjd!


Förvaringsbox

Jag gjorde en Scrapping beställningsbok den hade pappersblommor som blev förstörda i väskan så jag gjorde en förvaringsbox till min beställningsbok. (Jag vet att förvaringsboxen har ett stavfel, tack Rita) Men jag är ju norsk så det får ni räkna med hihi :pKlippan Gun!

Vi är ett gäng med riktigt goa tjejer som träffas en gång i veckan och pysslar. Ena tjejen Gun är den som har fixat lokal till oss och håller ordning på hela gänget när vi ska träffas. Jag tyckte att Gun var värd att bli uppskattad för att hon fixat och har sig. Så jag gjorde en "Godis" tack låda till henne!Nya alfabeten

Therese som är en himla god och trogen pysselvän lägger ned mycket arbete på att leta reda på fina saker som vi alla i pysselgänget får ta nytta av(TACK THERESE). Nu senast fick jag köpa tre stycken alfabeten av henne som jag är jättenöjd med. "Apricot" "Olivia" och "Daisy" vilken tur man har!!!

Istället för att köpa förvaring till mina nya alfabeten så gjorde jag ett eget.
Här är resultatet:


Beställningar:

Att få något personligt med favoritfärg, motiv, personens namn och datum kan vara jättekul att ge! Det kan vara till födelsedagen, bröllop, nyfödd, dop och till jul.

Jag hjälper dig jättegärna med att göra kort, tags, presentask, dörrskylt, ask eller en större låda.

Vissa saker tar längre tid att göra men kort, tags och presentask räcker med ett par dagars förvarning.

Hör av dig om du vill beställa något ifrån mig!
norskaninger@hotmail.com

JulkortPresentaskarScrapping album sidor

Den 27:e November 2007 så blev jag farmor till en underbar liten tös som heter Isabelle. Jag kom på att jag ville göra en dokumentation av hela hennes första år, som hon sedan skulle få som minne till sin ettårsdag. Detta är ett pågående projekt fortfarande men några sidor har det blivit.BabykortStudentkort


Tack snälla ...

Tack snälla Nina och Therese för utmärkelsen. Jag vart så himla glad och självklart så skickar jag tillbaka den till er!


Här kommer reglerna på engelska:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated


Favoritlänkar :)

www.carinalundquist.blogg.se
www.ninasegen.blogspot.com
www.wahlbergskrypin.dinstudio.se
www.mixen.frisberg.se
www.scrappingtess.blogspot.com

Blandade kort

Har massor av kort som kommer upp så snart som möjligt ;)Senaste


Senaste saken jag har gjort är en scapping och beställningsbok till mig själv.

Blandat övrigt pyssel

Lådor

Under uppdatering!

Det fattas en massa saker, har inte möjlighet att lägga upp allt på en gång. Så det kommer finnas saker under alla flikar inom snar framtid.

om du är inne och tittar och har kommentarer så blir jag jätteglad om du kan lägga din åsikt här på bloggen :)
Mvh
Inger

Skyltar


Gamla tags!


RSS 2.0